به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به مناسبت هفته بسیج پیامی صادر کرد.
متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
از مهمترین مقومات انقلاب و نظام اسلامی و نیز دفاع مقدس، جنبه مردمی بودن آنها و نیز اتکایشان بر ایمان و باور مردم بوده است. در عرصه دفاع مقدس، نماد و نماینده حضور و نقشآفرینی دو عنصر مردم و ایمان در این کارزار سراسر افتخار، بسیج بوده است.
شکلگیری بسیج گرچه به دلیل هوشمندی امام راحل به قبل از تحمیل جنگ هشت ساله برمیگردد، اما اثرگذاری جدی و افتخارآفرینی این مدرسه عشق، به تعبیر برخی ارباب معرفت، در دوران دفاع مقدس بود. مردم ایران همچنان خاطرات درخشان فداکاریهای بسیجیان را در ذهن تاریخی خود نگاه داشتهاند، همچنان که الگوگیری از این ابتکار ماندگار در جهان اسلام، منشأ اتفاقاتی سترگ و مانع دسیسههایی بزرگ در جغرافیای سیاسی منطقه شد.
این روزها گرامی داشت سالروز آزادسازی بوکمال در استان دیرالزور و پایان کابوس داعش یکی از برگهای پرافتخار بسیج جهانی و حشد شعبی، مدل عراقی بسیج، است.
در این سالها برخی آگاهانه یا ناآگاهانه کوشیدند تا بسیج را خارج از مأموریتهای تعریف شده و گاه برای اهداف جناحی به کار گیرند، اما هوشمندی بسیج و نگاههای فراجناحی و حتی فراملیاش همچنان این سرمایه را پایا و پویا نگاه داشته است.
اینجانب ضمن نکوداشت سالروز صدور فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر تأسیس بسیج، از طرف خودم و بیشمار استادان و دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب که همچنان با خاطرات خود از هشت سال دفاع مقدس، زیست میکنند، بالندگی و پایندگی این نهاد مقدس را در چارچوب آرمانهای انقلاب اسلامی و تحت رهبریهای داهیانه مقام ولایت، آرزو مینمایم.
سید ابوالحسن نواب
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب