بازدید دکتر عارف از دانشگاه ادیان و مذاهب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدرضا عارف نماینده مجلس شورای اسلامی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار از فعالیت‌ها و اقدامات دانشگاه ادیان و مذاهب و شخص ریاست دانشگاه تقدیر کرد و گفت: در فضای کنونی جهان بیش از همیشه نیاز به گفت‌وگو بین ادیان احساس می‌شود و دانشگاه ادیان و مذاهب بخشی از این مسئولیت را بر دوش گرفته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب نیز در این دیدار ضمن معرفی دانشگاه و رویکردهای بین‌المللی و تقریبی آن، گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب می‌کوشد با همه بخش‌های علمی و اجرایی در حوزه فعالیت خود از نزدیک تعامل و همکاری کند.

گفتنی است دکتر عارف در ادامه از بخش‌های مختلف دانشگاه ازجمله کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب بازدید به عمل آورد.