با امضای حکمی صورت گرفت:

عضویت دانشگاه ادیان و مذاهب در شبکه دانشگاه های مجازی اسلام

با امضای حکمی از طرف دکتر کریم نجفی برزگر دبیر کل شبکه دانشگاه‌های مجازی اسلام، دانشگاه ادیان و مذاهب به عضویت این شبکه درآمد. علاوه بر این حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب  به عنوان عضو شورای عالی راهبردی دانشگاهی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام انتخاب گردید.

شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام زیر مجموعه کمیته علمی و فناوری سازمان همکاری کشورهای اسلامی است که با هدف ایجاد و تقویت ارتباط علمی، پژوهشی و آموزشی بین دانشگاه‌های کشورهای اسلامی راه اندازی شده است.  با ایجاد این شبکه، تبادلات علمی، آموزشی و تحقیقاتی مراکز دانشگاهی کشورهای عضو به شیوه مجازی افزایش خواهد یافت و ضمن به اشتراک گذاشتن توانمندی موجود، زمینه انجام پروژه‌های مشترک برای اعضا نیز فراهم می‌شود.

لازم به ذکر است؛ دانشگاه‌هایی که خدمات علمی، آموزشی و پژوهشی خود را به صورت الکترونیکی و مجازی در گستره جهان اسلام ارائه می‌دهند، می‌توانند در این شبکه دانشگاهی عضویت داشته باشند و اکنون دانشگاه ادیان و مذاهب یکی از اعضای رسمی این شبکه محسوب می‌شود.