سفیر جمهوری اتریش؛

اتریش از همکاری با دانشگاه ادیان و مذاهب استقبال می کند

سفیر جمهوری اتریش با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه «ولف دیتریش هایم»سفیر جمهوری اتریش در جمهوری اسلامی ایران و همراهان وی در نشستی با حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب پیرامون زمینه‌های مختلف توسعه همکاری‌های علمی و بین المللی به تبادل نظر پرداختند.
در این دیدار؛حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با اشاره به نقش جمهوری اتریش در عرصه گفتگوی بین ادیان و تأکید بر اهمیت توسعه همکاری‌های علمی و بین المللی با دانشگاه‌های معتبر این کشور برای دانشگاه ادیان و مذاهب،اظهار امیدواری کرد حضور سفیر کشور جمهوری اتریش در این دانشگاه موجب تقویت هرچه بیشتر این همکاری‌ها گردد.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به ضرورت توسعه همکاری‌های بین المللی با  کشورهای مختلف در زمینه‌های علمی، گفت:اتریش یکی از مهم‌ترین طرف‌های همکاری‌های علمی ایران در اروپا محسوب می‌شود و بسیاری از دانشگاه‌‌های کشورمان با دانشگاه‌های معتبر این کشور همکاری های بلندمدتی دارند.
ولف دیتریش هایم سفیر جمهوری اتریش نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب، گفت: «دانشگاه ادیان و مذاهب،مهم‌ترین دانشگاه‌ ایران در زمینه گفت‌و‌گوی ادیان است که به یکی از پیشگامان مناسبات بین‌المللی در میان دانشگاه‌های ایران تبدیل شده و دولت اتریش از همکاری با این مرکز علمی استقبال می‌کند.»
ولف دیتریش هایم با اشاره به علاقمندی اتریش به توسعه روابط بین‌المللی خود، دانشگاه‌ها را یکی از بهترین مراکز برای نیل به این هدف دانست و گفت: «ما از همکاری با دانشگاه ادیان و مذاهب استقبال می‌کنیم.»
در ادامه این دیدار دو طرف راه‌های عملیاتی کردن روابط علمی دانشگاه‌های اتریش و دانشگاه ادیان و مذاهب درزمینه گفتگوی ادیان را در قالب تبادل اساتید و دانشجویان و برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی مشترک بررسی کردند.
گفتنی است در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمد مهدی تسخیری سرپرست مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب گزارشی از فعالیت‌های علمی و بین الملی دانشگاه ارائه کرد.