با صدور پیامی؛

تسلیت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به مناسبت ارتحال آیت الله حکیم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی ارتحال مرجع عالیقدر شیعه آیت‌الله العظمی سید سعید حکیم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب پیام تسلیتی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

إذا مات المؤمن الفقيه ثلم في الإسلام ثلمة لايسدها شيء

با کمال تأسف و تأثر، جهان تشیع و ملت عراق یکی از استوانه‌های فقاهت و مقاومت خود را از دست داد. مرجع عالیقدر شیعه، آیت‌الله العظمی سید سعید حکیم که از بقيه‌السيف خاندان مبارز و انقلابی حکیم بود، و هشت سال در زندان حزب بعث به سر برد، پس از سال‌ها جهاد علمی و عملی، به ملکوت اعلا پیوست و حوزه‌های علمیه را در فقدِ خود، عزادار ساخت.

اینجانب ضمن تسلیت این سوگ عظیم به پیشگاه صاحب‌الامر والزمان، و به همه مراجع تقلید، به‌ویژه مقام معظم رهبری، و با تسلیت ویژه به ملت شریف عراق و حوزه عریق نجف، از خدای بزرگ می‌خواهم که رضوان بیکران خود را شامل حال آن مرجع فقید بگرداند و به همه شاگردان، مقلدان و بازماندگان ایشان، به‌خصوص، بیت عظیم حکیم، صبر و اجر فراوان و نیز توفیق حفظ و بسط میراث علمی ایشان را عنایت فرماید.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب