با مشارکت دانشگاه پادربورن آلمان؛

مدرسه تابستانه ادیان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدرسه تابستانه ادیان فرصتی است برای علاقه‌مندان به مباحث الهیاتی تا در زمانی کوتاه و با حضور در کارگاه‌های فشرده‌ای که از سوی مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی برگزار می‌گردد، با موضوعات الهیاتی و ادیانی روز و دیدگاه صاحب‌نظران در این رابطه آشنا شوند.

در این مدرسه تابستانی چهار دوره با مشارکت دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشکده الهیات دانشگاه پادربورن از تاریخ 9 الی 18 شهریورماه 1400 به زبان انگلیسی و به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

عناوین این دوره عبارت است از: الهیات ادیان؛ اخلاق اجتماعی مسیحی؛ شورای واتیکان دو؛ عرفان و معنویت در اسلام

لازم به ذکر است به علت محدودیت در پذیرش، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت‌نام نموده و دارای رزومه مرتبط می‌باشند.

گفتنی است شرکت در دوره برای پذیرفته‌شدگان رایگان است و علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایند:

برای ثبت‌نام، کلیک کنید