با صدور پیامی؛

تبریک رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به حجت الاسلام امیر عبدل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور پیامی انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر امیر عبدل از دانش‌آموختگان دانشگاه ادیان و مذاهب را به سمت رئیس دفتر شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان آذربایجان غربی تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

جناب حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر امیر عبدل

با سلام و احترام،

بدینوسیله، انتصاب جنابعالی به ریاست دفتر شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان آذربایجان غربی را تبریک می‌گویم.

دانشگاه ادیان و مذاهب از این‌که به ثمر نشستن دانشجویان سخت‌کوش خود را می‌بیند و اینک شاهد اعتماد شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه و نیز روحانیت معظم استان سرفراز آذربایجان غربی به یکی از کوشاترین دانش‌آموختگانش است که سال‌ها نمایندگی این دانشگاه را نیز در آن استان، عهده‌دار بوده، به خود می‌بالد و سر بر آستان شکر الهی می‌ساید.

این‌جانب امیدوارم که در پرتو درایت جناب‌عالی و حسن همکاری عالمان شیعه و سنی و همه مردمان نیک‌نهادِ آن دیارِ روادار و پرافتخار، شاهد تعالیِ فزون‌تر آن منطقه و نیز نزدیکی هرچه بیشتر مذاهب و اقوام شیعه و سنی، و ترک و کرد باشیم.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب