گروه ها
اعضای هیئت علمی
درباره دانشکده
دانشکده حقوق از سال 1399 فعالیت خود را با جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری آغاز نمود. این دانشکده بر مطالعات حوزه حقوق اسلامی تمرکز دارد. حقوق اسلامی ایران در قالب حقوق عمومی، حقوق خصوصی، حقوق جزا، و حقوق بین الملل در این دانشکده به صورت تخصصی مورد آموزش و پژوهش قرار میگیرد.
از مهمترین اهداف این دانشکده این است که دانشپژوهان به گونهای آموزش ببینند که با آگاهی از مبانی اسلام دیدگاههای حقوقی آن را تبیین کنند؛ حقوقدانانی که بتوانند با مطالعه تطبیقی بین دیدگاههای اسلام در این زمینه و سایر نظامهای حقوقی سیستم قضایی اسلام را ترسیم کنند. دانشآموختگان این دانشکده در قالب مقالات علمی پژوهشی و پایان نامه، پژوهشهایی را به سامان میرسانند که میتواند علاوه بر کمک به شناخت صحیح نظام حقوقی اسلام، برتری نظام حقوقی آن را نسبت به سایر نظامها به اثبات رساند. به این ترتیب در پایان دوران تحصیل محققینی در این دانشکده تربیت میشوند که علاوه بر شناخت عمیق ابعاد حقوقی اسلام میتوانند به مرحلهی تبیین دیدگاههای اسلامی در بعد نظام حقوقی و قضایی وارد شوند و مدلهای اجرایی این نظام را در زمینههای گوناگون طراحی کنند.
در حال حاضر این دانشـکده در رشـته «حقوق» در چهار گرایش حقوق عمومی، حقوق خصوصی، حقوق جزا و حقوق بین الملل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو میپذیرد. آموزش در دانشکده حقوق به زبانهای فارسی، عربی، و انگلیسی انجام میشود. در این دانشکده طی برنامههای زمانبندی شده و مرتب نشستهای علمی ترویجی در خصوص موضوعات مربوط به حقوق برگزار میشود. علاوه بر این با حمایت و پیگیری مسئولین دانشکده و همچنین با حضور فعال دانشجویان قرار است انجمنهای علمی دانشجویی با محور برگزاری جلسات علمی و سخنرانی متعدد در موضوعات مرتبط به این دانشکده فعالیت خود را آغاز کنند.
دانشآموختگان این دانشکده علاوه بر تدریس در دروس رشتههای حقوق در قالب اساتید عضو هیئت علمی یا مدعو، در حوزهی حقوق اسلامی میتوانند به تحقیق و پژوهش بپردازند. این دانش آموختگان همچنین میتوانند به عنوان وکیل، قاضی یا سر دفتر دار پس از قبولی در آزمون مربوطهی هر یک از این مناصب مشغول به کار شوند.
آموزش در دانشکده حقوق در تمامی رشتهها و مقطعها به صورت حضوری است و آموزش مجازی برای هیچ رشته و مقطعی ارائه نمیشود. در این دانشکده رشتههای دکتری به صورت پژوهش محور نیز ارائه میشود. در تحصیل به شیوه پژوهش محور دانشجو از طریق پروپوزال پذیرش میشود و سپس از طریق تحقیق و ارتباط با اساتید راهنما و مشاور که به تشخیص اساتید به صورت مجازی یا حضوری انجام میشود پایان نامهی خود را انجام و ارائه میدهد.
پذیرش غیر ایرانیان در دانشکده حقوق با پذیرش کسانی که تابعیت ایرانی دارند متفاوت است. تمام کسانی که تابعیت ایرانی دارند از طریق آزمون پذیرش میشوند اما غیر ایرانیان بدون آزمون و با ارسال مدارک مورد نظر دانشگاه میتوانند در این دانشکده برای تحصیل در رشته مورد نظر خود اقدام کنند. درخواست پذیرش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رشتههای این دانشکده توسط هیئت علمی گروههای علمی بررسی میشود و پس از بررسی درخواست از طریق بررسی رزومه، سطح علاقهمندی و … موافقت یا عدم موافقت با درخواست اعلام میشود. در صورت اعلام موافقت، دانشجو میتواند با ارائه مدارک درخواستی دانشگاه، در رشته مورد نظر خود مشغول به تحصیل شود.
دانشکده حقوق در حال حاضر دارای یک گروه «حقوق» با یک رشته «حقوق» در چهار گرایش حقوق عمومی، حقوق خصوصی، حقوق جزا و حقوق بین الملل میباشد. ریاست دانشکده بر عهده دکتر علی صادقی است.