سفر حجت الاسلام دکتر غضبانی به استان هرمزگان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب روز جمعه دوازدهم بهمن‌ماه 1397 با حضور در نماز جمعه اهل‌سنت عسلویه به ایران سخنرانی پرداخت و فضای دانشگاه و رابطه آن با پیروان ادیان و مذاهب و ظرفیت‌های اهل‌سنت منطقه را تشریح کرد.

وی هم‌چنین در محل آزمون رشته غیرحضوری مطالعات زنان در عسلویه حضور یافت و از نزدیک بر نحوه برگزاری آزمون نظارت کرد.

بازدید از مدرسه علمیه خواهران اهل‌سنت بندر سیراف با نام فاطمه‌الزهرا و سخنرانی برای استادان و طلاب این مدرسه و معرفی دانشگاه ادیان و مذاهب از دیگر برنامه دکتر غضبانی بود. وی عصر شنبه نیز در مراسم چهل سالگی انقلاب در مسجد نور (مسجد اهل‌سنت کنگان» سخنرانی کرد. وی در سخنان خود از دانشگاه ادیان و مذاهب به عنوان یکی از ثمرات انقلاب یاد کرد و ضرورت وجود چنین دانشگاهی برای ارتباط با مردم جهان، علما و پیروان ادیان و مذاهب مختلف و کسب دانش لازم برای چنین ارتباطات و تعاملاتی را گوشزد کرد و بر آمادگی دانشگاه برای این آموزش‌ها تأکید و از حسن اعتماد علما و طلاب این منطقه در تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب تشکر کرد.

گفتنی است وی در ادامه سفر خود از دیگر حوزه‌های علمیه اهل‌سنت استان‌‌های هرمزگان و فارس بازدید به عمل خواهد آورد.