نمایندگان مجمع تشخیص مصلحت نظام با ریاست دیدار کردند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر خادم‌الحسینی رئیس کمیسیون فرهنگی مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر میرزاده مدیر نمایندگی مجمع تشخیص مصلحت نظام در قم و آقایان دکتر رستمی و کرمی با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب در جلسه هم‌اندیشی تدوین طرح پیشنهادی ابعاد علمی و علمیاتی تمدن نوین اسلامی شرکت کردند.

در این جلسه هم‌اندیشی که حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان معاونت پژوهش و دکتر اکبر باقری عضو گروه مذاهب اسلامی دانشکده مذاهب حضور داشتند، در زمینه تدوین این طرح پیشنهادی در راستای بررسی ابعاد تمدن نوین اسلامی بحث و رایزنی شد.

در این جلسه مقرر شد دانشگاه ادیان و مذاهب با برگزاری جلسات برنامه‌ریزی شده، در تدوین جنبه‌های علمی این طرح با همکاری هشت مؤسسه علمی دیگر با مجمع تشخیص مصلحت نظام همکاری کند.

گفتنی است این جلسه روز پنجشنبه 22 آذرماه 1397 در محل دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.