معاونت فرهنگی ـ اجتماعی دانشگاه برگزار می‌کند؛

مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی بیانیه گام دوم انقلاب

معاونت فرهنگی ـ اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی بیانیه گام دوم انقلاب را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاونت فرهنگی ـ اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب به مناسبت ۴۵‌امین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی بیانیه گام دوم انقلاب را برگزار می‌کند. علاقمندان می‌توانند با مطالعه منبع آزمون (بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری) و پاسخ به سوالات در این مسابقه شرکت نمایند.

لازم به ذکر است طبق اطلاعیه معاونت فرهنگی-اجتماعی آخرین مهلت ثبت‌نام برای شرکت در مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی 12 بهمن 1402 اعلام شده و این آزمون به صورت مجازی 21 بهمن 1402 برگزار خواهد شد.

شرکت در این آزمون برای عموم آزاد است و علاقمندان می‌توانند جهت اطلاعات بیشتر با شماره 09945216039 تماس حاصل نمایند.