با صدور حکمی؛

سرپرست جدید دانشکده زن و خانواده منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با صدور حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، دکتر محمد عبدالصالح شاه‌نوش فروشانی به سمت سرپرست دانشکده زن و خانواده منصوب شد.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این حکم خطاب به دکتر محمد عبدالصالح شاه‌نوش فروشانی آورده است:

نظر به شایستگی‌های فراوان و پیگیری‌های موثر و جدی و نیز حسن اعتمادی که به جنابعالی هست، به موجب این حکم شما را به سمت سرپرست دانشکده زن و خانواده منصوب می‌نمایم.

امیدوارم با همکاری سایر همکاران در ایفای این مسئولیت مهم با جدیت و دقت فراوان عمل نمایید. همچنین بر خود لازم می‌دانم از تلاش‌های صادقانه و مخلصانه سرکار خانم دکتر اعظم خوش صورت موفق رئیس سابق دانشکده، تقدیر و تشکر نمایم. دوام توفیق، عزت و سربلندی هر دو بزرگوار را از حضرت احدیت خواهانم.

روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب با تبریک به جناب آقای دکتر محمد عبدالصالح شاه‌نوش فروشانی، برای ایشان در این مسئولیت جدید، از درگاه خداوند متعال آرزوی توفیق روزافزون مسئلت می‌نماید.