به همت دانشکده علوم و معارف قرآن؛

کارگاه آموزشی نرم‌افزارها و پایگاه‌های اینترنتی نور برگزار شد

دانشکده علوم و معارف قرآن به مناسبت هفته پژوهش، دوره‌های آموزشی محصولات مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور را به صورت حضوری در ساختمان مرکز نور برگزار کرد.

دانشکده علوم و معارف قرآن به مناسبت هفته پژوهش، دوره‌های آموزشی نرم‌افزارها و پایگاه‌های اینترنتی نور (محصولات مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور) را به صورت حضوری در ساختمان مرکز نور برگزار کرد. به گزارش معاونت دانشکده، در این دوره که با تدریس آقای بنیادی و استقبال قابل توجه کارمندان و دانشجویان این دانشکده برگزار شد مباحث مرتبط با نرم افزارهای کتابخانه ای نور مثل جامع الاحادیث و جامع فقه و همچنین نرم افزارهای دانشنامه ای و معجم موضوعی مثل جامع التفاسیر آموزش داده شد. این دوره از 15 آذر ماه شروع و در دو جلسه به صورت فشرده برگزار شد. در جلسه آخر به مناسبت هفته پژوهش نسخه پیشخوان نرم افزارهای نور از طرف دکتر محمدرضا ملانوری رئیس دانشکده علوم و معارف قرآن به اعضای شرکت کننده اهدا شد. دانشکده علوم و معارف قرآن در نظر دارد دوره های آموزشی مختلفی را با توجه به نیاز دانشجویان برگزار نماید.

نرم‌افزارها و پایگاه‌های اینترنتی نور