به همت معاونت پژوهش؛

انتشارات دانشگاه در نمایشگاه هفتمین اجلاس مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع) شرکت کرد

انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب به نمایندگی از دانشگاه در نمایشگاه هفتمین اجلاس مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام که از روز ۱۰ الی ۱۲ شهریور ماه در حاشیه هفتمین اجلاس مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام در حال برگزاری است شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هفتمین اجلاس مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام با حضور اعضای این مجمع از سراسر دنیا از روز ۱۰ الی ۱۲ شهریورماه در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است که انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب در نمایشگاهی که در حاشیه این اجلاس برگزار شده است شرکت کرده است.

تاکنون شخصیت‌های متعددی از غرفه انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب در این نمایشگاه بازدید کرده و از نزدیک با فعالیت‌های دانشگاه ادیان و مذاهب در حوزه نشر و چاپ در موضوعات مختلف آشنا شده‌اند.

این اجلاس هر چهار سال یکبار با حضور حدود ۷۰۰ تن از اعضای این مجمع برگزاری می‌شود. اعضای مجمع بر اساس اساسنامه مجمع جهانی اهل‌بیت هر چهار سال یکبار از سراسر دنیا دور هم جمع می‌شوند و درباره آخرین مسائل، مشکلات و نیازمندی‌های روز جامعه شیعه با یکدیگر گفتگو می‌کنند.

انتشارات دانشگاه انتشارات دانشگاه انتشارات دانشگاه انتشارات دانشگاه انتشارات دانشگاه