سفیر واتیکان در ایران بیان کرد؛

مردم اروپا، شناخت درستی از اسلام و مذهب تشیع ندارند

تاریخ انتشار:

ارتباطات پیوسته بین دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه های اروپایی می‌تواند نقش بسزایی در معرفی اسلام حقیقی ایفا نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در راستای توسعه و تقویت همکاری‌های علمی و فرهنگی بین دانشگاه ادیان و مذاهب  حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد مهدی تسخیری معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب با سفیر واتیکان در تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که در سفارت واتیکان در تهران انجام شد، معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب با ارایه گزارشی از سفر حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب،رییس دانشگاه ادیان و مذاهب، به واتیکان و با اشاره به دیدارهای صورت گرفته و همکاری‌های پیش رو بین دانشگاه ادیان و مذاهب و موسسات و دانشگاه‌های پاپی گفت؛استقبال گرم عالیجناب پاپ از ریاست دانشگاه و گفت‌وگو‌های سازنده‌ای که بین مسئولین سریر مقدس و هیأت اعزامی از دانشگاه ادیان و مذاهب صورت پذیرفت، نویدبخش آغاز فصل جدیدی از همکاری‌های دو جانبه خواهد بود.

دکتر تسخیری با بیان ظرفیت‌های دانشگاه ادیان و مذاهب و نقشی که این دانشگاه در شناخت متقابل اسلام و مسیحیت می تواند ایفا کند تاکید کرد؛ دانشگاه ادیان و مذاهب رسالت خود را جهانی دانسته و از هیچ کوششی در زمینه کاهش آلام بشری و ترویج صلح و معنویت در جهان دریغ نخواهد کرد.

در ادامه این دیدار آندری یوزویچ، سفیر واتیکان در تهران، ضمن ابراز خوشحالی از بازدید رییس دانشگاه ادیان و مذاهب از واتیکان و همچنین دیدار سازنده ایشان با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان، گفت: متاسفانه مردم دنیا، مخصوصا مردم اروپا، شناخت درستی از اسلام و مذهب تشیع ندارند و ارتباطات پیوسته بین دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه‌های اروپایی می‌تواند نقش بسزایی در معرفی اسلام حقیقی ایفا نماید.

سفیر واتیکان در تهران افزود: از هرگونه توسعه ارتباطات بین واتیکان و دانشگاه ادیان و مذاهب، به عنوان دانشگاهی متخصص در حوزه ادیان و الهیات، استقبال می‌کنیم.

گفتنی است در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین حامد شاه رفعتی مدیرکل امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب نیز ضمن بیان پیشنهاداتی در حوزه توسعه همکاری‌های علمی به تشریح ساز و کار اجرایی آنها پرداخت.

مطالب مشابه