به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیئت اعزامی دانشگاه ادیان و مذاهب به ریاست معاون ارتباطات و امور بینالملل حجتالاسلام و المسلمین دکتر محمدمهدی تسخیری در ادامه دیدارها و بازدیدهای علمی و فرهنگی خود در کشور عراق، روز پنجشنبه ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۰ ضمن بازدید از معهد العلمین لدراسات العلیا با حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید بحر العلوم رئیس معهد و برخی از رئیسهای دانشکدههای این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.
بر اساس این گزارش، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید بحر العلوم رئیس معهد العلمین با اشاره به این مطلب که این دانشگاه یک دانشگاه برای تحصیل در تحصیلات تکمیلی است گفت: ما در این دانشگاه رشته های کارشناسی نداریم و فقط دانشجویان مقطع ارشد و دکتری را پذیرش میکنیم.
وی ادامه داد: برای ما ارتباطات بینالمللی مخصوصا با کشورهای اسلامی و مخصوصا ایران بسیار اهمیت دارد و همیشه از هر گونه ارتباطی که بتواند موجب ارتقای سطح علمی دانشگاه؛ دانشجویان و اساتید شود حمایت میکنیم. از حضور شما در دانشگاه بسیار خرسندیم و امیدواریم که این گونه ارتباطات برای آینده ادامه داشته باشد و حضور شما تاثیر بسزایی در ارتقای سطح ارتباطات و همچنین تعاملات علمی بین دو دانشگاه داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی تسخیری معاون بین الملل دانشگاه ادیان با ابراز خرسندی از حضور در معهد العلمین نجف و تشکر از میزبانی و مهماننوازی رئیس دانشگاه، عنوان کرد: دانشگاه شما از این جهت که در آن فقط تحصیلات تکمیلی انجام میشود و اساسا برای تحصیلات تکمیلی تاسیس شده است شبیه به دانشگاه ادیان است. ما در دانشگاه ادیان و مذاهب نیز مقاطع ارشد و دکتری داریم و البته به صورت بسیار جزئی چند رشته کارشناسی هم وجود دارد.
وی ادامه داد: دلیل حضور ما در معهد العلمین گسترش و افزایش تعاملات علمی است. ما به این دانشگاه آمدهایم تا اعلام کنیم که این ارتباطات برای ما بسیار مهم است و تلاش میکنیم که بتوانیم رابطه علمی فعال و خوبی با دانشگاه شما داشته باشیم.
دکتر محمدمهدی تسخیری بیان کرد: ابعاد ارتباطات علمی میان دو دانشگاه بسیار زیاد است مثلا ما میتوانیم برای تبادل استاد و دانشجو در ترمهای آینده برنامه ریزی کنیم. یا اینکه میتوانیم برگزاری دورههای مشترکی را با حمایت و همکاری دو دانشگاه در مقاطع دکتری و ارشد پیگیری کنیم. حضور هیئتهایی از دو دانشگاه در مقاطع مختلف زمانی میتواند عامل پیشران در گسترش و افزایش ارتباطات علمی باشد.
وی افزود: در حوزههای پژوهشی نیز همکاریهای متعددی را میتوانیم برنامه ریزی کنیم؛ مثلا در خصوص چاپ مقالات در نشریات دو طرف میتوانیم تسهیلاتی را در نظر بگیریم یا اینکه در خصوص انجام پایاننامه میتوانیم همکاریهای زیادی داشته باشیم که اساتید دو دانشگاه امکان استاد راهنما یا مشاور شدن را داشته باشند.
شایان ذکر است که در این جلسه مشاوران معاون وزیر و همچنین دیگر اعضای هیئت دانشگاه ادیان و مذاهب؛ دکتر رحمان بوالحسنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر سید محمد حسینی رئیس دانشکده تاریخ، حجتالاسلام دکتر عمار ابوطالبی رئیس دانشکده زبان و فرهنگ، ججتالاسلام دکتر علی صادقی مدیر گروه حقوق دانشکده حقوق و دکتر محمد مهدی بغدادی مشاور امور بین الملل نیز حضور داشتند.