به قلم دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب؛

انتشار مقاله در نشریه بین المللی «قم»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دو مقاله علمی پژوهشی «سیره سیاسی امام رضا در مواجهه با قیام های زمان امامت شان» و «بررسی نقش راهبردی امامان شیعه در گسترش و پیشرفت معماری اسلامی» تألیف حمیدرضا شجاعی فرد دانشجوی دکتری شیعه‌شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب و نویسنده همکار، زهرا سجادی دانشجوی دکتری شیعه شناسی در نشریه علمی پژوهشی «قم» (KOM) منتشر شد.

گفتنی است مجله علوم دینی «قم» (Kom: Journal of Religious Sciences) به صورت دوفصل‏نامه از سال 2012 از سوی مرکز علوم دینی «قم» در بلگراد منتشر می‏‌شود. مقالات منتشره در این مجله، دارای روی‌کردی تحلیلی و انتقادی است و با هدف تولید علم دینی، در حوزه‏ فلسفه دینی، تمدن‌‏پژوهی دینی و اندیشه معاصر دینی منتشر می‌گردد.

شورای عالی بین‌المللی این مجله متشکل از نمایندگان برجسته فلسفه و علوم اجتماعی و سیاسی اسلامی از کشورهای صربستان، بوسنی و هرزگوین، ایران، اندونزی، نیجریه، آلمان و انگلیس هستند.

برای دسترسی به مجله بین‌الملل «قم»، به آدرس زیر مراجعه کنید:

Centar za religijske nauke Kom

Ul. Uroša Martinovića 18/32, 11000 Beograd