حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب تاکید کرد؛

شخصیت و اثرگذاری امام خمینی (ره) در سطح بین‌المللی بی‌مانند است

تاریخ انتشار:

جهان امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند نشر و تبیین اندیشه‌های بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی ایران است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مدیر کمیته «تقریب مذاهب و تعامل ادیان» جایزه جهانی امام خمینی(ره)، جهان امروز را بیش از هر زمان دیگری نیازمند نشر و تبیین اندیشه‌های بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی ایران دانست؛ رویداد فرهنگی که به دنبال معرفی اهدافی است که جهانیان را به سوی سوی آزاد اندیشی و عدالت‌خواهی را هدایت می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن نواب، برپایی جایزه جهانی امام خمینی(ره) را گامی برای جبران غفلتی خواند که در معرفی هرچه بیشتر اندیشه‌های والای امام خمینی (ره) به مردم جهان صورت گرفته است و گفت: طی سی و پنج سالی که از درگذشت بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی کشورمان گذشته است با غفلت و کم‌کاری زیادی در معرفی و ترویج اندیشه‌های ایشان روبرو شده‌ایم.

مؤسس دانشگاه ادیان و مذاهب با تاکید بر جایگاه متفاوت امام خمینی(ره) در مقایسه با دیگر رهبران و چهره‌های مطرح جهان افزود: در بررسی شخصیت و اندیشه‌های رهبران جهان متوجه خواهید شد که قادر به شناسایی هیچ فرد مشابهی با بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی کشورمان نیستیم. ایشان به لحاظ فکری و حیطه‌های مختلفی که بر آنها مسلط بودند جایگاهی بسیار والا دارند.

مدیر کمیته «تقریب مذاهب و تعامل ادیان» ادامه داد: نه تنها دوستان، بلکه حتی دشمنان ایران و انقلاب اسلامی هم به این نکته معترف هستند که شخصیت و اثرگذاری امام خمینی (ره) در سطح بین‌المللی بی‌مانند است. تاریخ جهان، هرگز شخصیتی مشابه ایشان را به خود ندیده است، رهبری مردمی که با چنان ویژگی‌های منحصر به فردی، رهبری ملت رنج کشیده‌ای را به عهده گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با اشاره به مهاتما گاندی، مبارز ظلم ستیز سرشناس هندی افزود: حتی مرحوم گاندی هم به رغم برخورداری‌ از اندیشه‌های والای ضداستعماری و ظلم‌ستیزی‌اش، اثرگذاری و جایگاهی نظیر امام خمینی (ره) پیدا نکرد. او هرگز موفق به معرفی دنیای جدیدی به بشریت نشد، در صورتی که یکی از مهم‌ترین اهداف حضرت امام خمینی(ره) معرفی دنیایی جدید به جهانیان بود.

او ادامه داد: امام خمینی (ره) درنامه خود به گورباچف تاکید کردند که به دنبال معرفی دنیای تازه‌ای به او و دیگر مردم جهان هستند. خب همین یک جمله کافی است که بدانیم با چه شخصیت متفاوتی روبرو هستیم. با وضعیت امروزی که جهان به آن مبتلا شده است بیش از هر زمانه دیگری نیازمند تبیین هستی‌شناسی عمیق ایشان هستیم. امام خمینی (ره) شخصیتی استثنائی در همه دوران‌های تاریخ جهان به شمار می‌آید.

مؤسس دانشگاه ادیان و مذاهب درپاسخ به ارزیابی‌اش از میزان استقبال شرکت کنندگان برای حضور در نخستین دوره این رویداد بین‌المللی گفت: میزان استقبال علاقه‌مندان برای ارسال اثر به دبیرخانه نخستین دوره این جایزه قابل توجه بوده است؛ آنچنان که شاهد حضور پژوهشگران و شرکت‌کنندگانی از سراسر جهان هستیم. اما برای ارزیابی چگونگی برپایی این دوره باید تا زمان اختتامیه و اعلام نتایج صبر کنیم. جوایزی از این دست برای اثرگذاری هرچه بیشتر باید به شکل مستمر و سالانه برگزار شود.

مطالب مشابه