امضای تفاهم نامه همکاری

تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه پوترا مالزی (University of Putra Malaysia) منعقد شد.

تاریخ انتشار:

این تفاهم نامه به منظور همکاري در امور آموزشی , پژوهشی جهت تحقق اهداف مشترک به امضای حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسن نواب و دکتر رحمان بوالحسنی از طرف دانشگاه ادیان و مذاهب و دکتر احمد فرهان سعدالله به عنوان رئیس دانشگاه پوترا مالزی و خانم دکتر هاسلیندا عبدالله به عنوان رئیس موسسه مطالعات علوم اجتماعی  رسیده است.

به گفته محسن محصل یزدی، رئیس اداره آسیا و اقیانوسیه، اهداف این تفاهم­نامه عبارتند از توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی میان  دانشگاه پوترا مالزی و دانشگاه ادیان و مذاهب، بهره مندی متقابل از ظرفیت‌ها و امکانات یکدیگر و توسعه ارتباطات علمیِ اساتید و دانش‌پژوهان طرفین است. محسن محصل یزدی افزود: این تفاهم نامه در محورهای آموزشی و پژوهشی تدوین شده است  که محورهای آموزشی شامل فراهم کردن زمینه بهره‌برداری از ظرفیت های دانشجویی و هیئت علمی طرفین در زمینه مسائل آموزشی، تبادل تجارب در زمینه برنامه‌ریزی تحصیلی، همکاری در زمینه آموزش‌های تخصصی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، همکاری در زمینه به‌روزسازی اساتید، مدرسان و پژوهشگران و قبول مقالات چاپ شده در مجلات ISI هر دو مرکز می­شود.

رئیس اداره آسیا و اقیانوسیه دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: محورهای پژوهشی این تفاهم نامه هم عبارتند از اجرای طرح های پژوهشی مشترک(کاربردی و نظری) با همکاری دانشکده‌های مختلف، مبادله طرح­های تحقیقاتی و پژوهشی، برگزاری کارگاه های پژوهشی برگزاری همایش ها و نشست های علمی- پژوهشی مشترک، دعوت از اساتید و متخصصین طرفین برای ارائه مقالات علمی و شرکت در گردهمایی­های علمی، قبول پژوهش­های انجام شده در مراکز طرفین، برگزاری نشست ­های بین­المللی مشترک، همکاری در ارزیابی مقالات توسط هر دو مرکز و برگزاری اردوهای علمی-فرهنگی برای دانشجویان و اساتید ایران و مالزی می­شود.

محسن محصل یزدی در باره اهمیت این تفاهم نامه افزود: این تفاهم‌نامه گامی مهم در جهت تقویت همکاری‌های علمی و پژوهشی بین ایران و مالزی به شمار می‌رود و با توجه به ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دو دانشگاه، انتظار می‌رود این همکاری‌ها منجر به تولید علم، ارتقای سطح دانش، و حل چالش‌های مشترک در حوزه‌های مختلف شود.

گفتنی است دانشگاه پوترا مالزی (University of Putra Malaysia) یک از دانشگاه­های معتبر و دولتی در کشور مالزی است که  در جدیدترین رتبه بندی دانشگاه های جهان QS 2025 توانسته رنکینگ 148 جهانی را کسب کند. در این دانشگاه بیش از ۱۶۰ برنامه کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه‌های مختلف علمی، فنی و انسانی، به بیش از 20 هزار دانشجو ارائه می شود. این دانشگاه بیش از سی دانشکده و موسسه علمی دارد که از جمله می توان به موسسه مطالعات علوم اجتماعی (IPSAS) اشاره کرد. این موسسه یکی از مراکز فعال دانشگاه UPM است که در زمینه‌های مختلف علوم اجتماعی از جمله جامعه‌شناسی، دغدغه­های جوانان معاصر و توسعه جامعه فعالیت می‌کند و ریاست آن بر عهده خانم دکتر هاسلیندا عبدالله می­باشد.

مطالب مشابه