به گزارش رابط عمومی دانشگاه، مسئولین پژوهشگاه فضای مجازی با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن آشنایی با فعالیتهای علمی،فرهنگی و بینالمللی این دانشگاه بر همکاریهای هرچه بیشتر فی ما بین این مراکز علمی تاکید کردند.
در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین میثم غلامی سرپرست پژوهشگاه فضای مجازی با اشاره به کارکرد و جایگاه پژوهشگاه فضای مجازی در نظام حکمرانی کشور و تعریف کارویژههای پژوهشگاه فضای مجازی، به بیان اهمیت فهم و درک مسائل مختلف روز که زندگی روزمره بشر را درگیر کرده است پرداخت.
سرپرست پژوهشگاه فضای مجازی، توجه به هوش مصنوعی را بسیار مهم دانست و افزود: هوش مصنوعی به سرعت در سراسر تمدن بشری گسترش یافته و این فناوری در بسیاری از جنبههای زندگی بشر امروز تاثیرگذار است.
حجت الاسلام والمسلمین میثم غلامی با اعلام اینکه پژوهشگاه فضای مجازی آمادگی دارد تا از طرح های پژوهشی مرتبط با اهداف پژوهشگاه حمایت مادی و معنوی به عمل آورد گفت: بسیار علاقهمند هستیم که تمام مقدمات لازم برای ایجاد همکاری موثر با دانشگاه ادیان و مذاهب را ایجاد کرده و همچنین آمادگی داریم برای نیل به این منظور اقدامات عملی را آغاز کنیم.
در ادامه این جلسه دکتر محمد مهریار رئیس دانشکده زن و خانواده با ارائه گزارشی از فعالیتهای علمی،فرهنگی و بین المللی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: حضور دانشجویانی از سراسر جهان در دانشگاه ادیان و مذاهب و همچنین وجود دانشکده علوم اجتماعی،رسانه و ارتباطات در این دانشگاه به خوبی نشان میدهد که مسئولین و سیاستگذاران دانشگاه ادیان و مذاهب دید وسیعی نسبت به تحولات جامعه و جهان دارند.
دکتر مهریار افزود؛ کار بسیار مهم و بزرگی که در دانشگاه ادیان و مذاهب در دستور کار بخشهای مختلف این دانشگاه قرار گرفته این است که با رصد کامل نیازهای علمی و پژوهشی و فرهنگی جامعه، نسبت به ارائه راهکارهای مناسب و آماده سازی زیرساختهای لازم برای برون رفت از مشکلات برنامهریزی مینماید.
رئیس دانشکده زن و خانواده با استقبال از همکاری پژوهشگاه فضای مجازی با دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار امیدواری کرد که بزودی تفاهم نامه همکاری فیمابین پژوهشگاه فضای مجازی و دانشگاه ادیان و مذاهب به امضای مسئولین این دو مرکز علمی برسد.