انتخاب شیخ نعیم قاسم مایه سرور هواداران مقاومت در سراسر جهان شد
حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با صدور پیامی انتخاب دبیرکل جدید حزبالله لبنان را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب مؤسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور پیامی انتخاب حجتالاسلام والمسلمین شیخ نعیم قاسم را بهعنوان دبیرکل حزبالله لبنان تبریک گفت.
متن پیام مؤسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجتالاسلام والمسلمین شیخ نعیم قاسم (دامت معالیه)
بعدالتحية والسلام؛
انتخاب شایستهی جنابعالی بهعنوان دبیرکل حزبالله لبنان و تداومبخش راه رهبران مجاهدی چون شیخ راغب حرب، سید عباس موسوی و سید مقاومت، سید حسن نصرالله، مایهی سرور و ابتهاج هواداران مقاومت در سرتاسر جهان، بهویژه ایران اسلامی گردید.
گذشته از سوابق جهادی و شایستگیهای شخصیتی، که انتخاب شما را مقبول و مبرَّر میسازد، نفسِ تعیین دبیرکل برای حزبالله در شرایط خطر و تهدید، مایهی قوت قلب جبههی مقاومت اسلامی گردید.
اطمینان دارم که مقاومت اسلامی تحت رهبریهای شما همچنان با قوت تمام، رسالت تاریخی خود را در مبارزه با رژیم اشغالگر صهیونیستی و دفاع از کیان لبنان انجام خواهد داد.
اینجانب ضمن گرامیداشتِ یاد و نام شهدای مقاومت در فلسطین و لبنان، بهویژه شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفیالدین، برای جنابعالی و همهی سرداران و رزمندگان حزبالله، نصرت الهی را از خدای بزرگ مسئلت مینمایم.
سید ابوالحسن نواب
مؤسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب