با حضور دکتر امداد توران؛

کنفرانس بین‌المللی مهدویت در ترکیه برگزار می‌شود

این کنفرانس در چهار موضوع «مهدویت در قرآن»، «مهدویت در احادیث»، «مهدویت در مکاتب دیگر» و «باور به مهدویت از منظر جامعه‌شناسی» برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کنفرانس بین‌المللی دو روزه مهدویت با هدف گفتمان‌سازی، ایجاد فضای گفت‌‌وگو‌های الهیاتی و تداوم آن بین نخبگان دو کشور ایران و ترکیه و با حضور اساتید و چهر‌ه‌های علمی این دو کشور، طی روز‌های ۱۲ و ۱۳ اسفندماه در استانبول برگزار می‌شود.

در این کنفرانس دو روزه اساتیدی همچون دکتر امداد توران، عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب، حجج اسلام «محسن قنبری، معاون ارتباطات و بین‌الملل المصطفی»، «عزالدین رضانژاد، عضو هیئت علمی المصطفی»، «محمد تقی سبحانی، مدیر بنیاد فرهنگی امامت»، «شیخ قدیر آکاراس، رئیس اتحادیه علماء اهل بیت (ع) ترکیه»، «حیری قیرباش اوغلو، عضو هیئت علمی دانشگاه آنکارا»، «محمد اوکوران، عضو هیات علمی دانشگاه آنکارا»، «عبدالعزیز بایندر، رئیس وقف سلیمانیه»، «اسلام اوزکان، نویسنده، روزنامه‌نگار و فعال اجتماعی» و «شیخ حسن قناعتلی، دبیر علمی کنفرانس» به ارائه موضوعات مورد نظر خود خواهند پرداخت.

گفتنی است این کنفرانس طی روز‌های ۱۲ و ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۳۰ به وقت استانبول و ساعت ۱۵ به وقت ایران در هتل الیت ورد فلوریا استانبول برگزار خواهد شد.