موسس دانشگاه ادیان و مذاهب تاکید کرد؛

آیت الله امامی کاشانی بدون آلودگی به جاذبه‌‌های دنیا روزگار را سپری کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در پی ارتحال حضرت آیت الله محمد امامی کاشانی یار دیرین امام و رهبری موسس و بنیانگذار دانشگاه ادیان و مذاهب پیام تسلیتی صادر کرد.
متن پیام حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

از شمار دو چشم، یک‌تن کم، وزشمار خِرد، هزاران بیش

رحلت عالم ربانی و مجتهد زمانه‌شناس، حضرت آیت‌‌الله امامی کاشانی طاب ثراه که به حسن سیرت و سریرت، موصوف بود، مایه‌ی تأسف و تأثر گردید. این فقیه روشن‌ضمیر که هم در خدمت اهداف عالیه‌ی انقلاب و نظام اسلامی بود، هم در کار تعلیم و تربیت نسل‌های آینده‌ساز، با دست و دامانی پاک و بدون آلودگی به آفات قدرت و جاذبه‌‌های دنیا روزگار را سپری کرد و برکنار از بازی‌های قدرت‌طلبان و زرق‌وبرق‌های دنیاپرستان، آرام و بی‌توقع، عمر شریف خود را به پایان برد و نام نیک و آثاری نیکوتر از خود برجای نهاد. اینجانب ضمن تسلیتِ این ضایعه‌ی جبران‌ناپذیر به مقام معظم رهبری، روحانیت معظم و حوزه‌های علمیه، علو درجات و مزید برکات را برای روح آن فقید سعید، و صبر و اجر فراوان را برای بازماندگان ایشان از خدای متعال، مسئلت می‌نمایم.

سید ابوالحسن نواب
مؤسس و بنیانگذار دانشگاه ادیان و مذاهب