حضور رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی در دانشگاه

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی شریعتی تبار رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی شامگاه پنج‌شنبه 4 آبان در این دانشگاه حضور یافت و با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب، رئیس، معاونان وی، رؤسای دانشکده‌ها و جمعی دیگر از مسئولان و اساتید این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی شریعتی تبار در این دیدار از عزم تولیت آستان قدس رضوی برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های علمی شهر مقدس قم در پروژه‌های پژوهشی بنیاد پژوهش‌های اسلامی خبر داد و ابراز امیدواری کرد مؤسسات دانشگاهی حوزوی قم در این زمینه با آستان قدس همکاری کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب نیز در این دیدار خلأهای پژوهشی کار نشده در حوزه علمیه را قابل‌توجه دانست و با اشاره به وجود مؤسسات دانشگاهی حوزوی از ظرفیت‌های مطلوب شهر قم در پژوهش‌های فقهی، فلسفی و حدیثی گفت.

آقای نواب همچنین بر آمادگی دانشگاه برای همکاری پژوهشی و آموزشی با بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی شریعتی تبار در ضیافت شام دانشگاه نیز حضور یافت.