معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی خبر داد؛

دانشگاه ادیان و مذاهب ثبت‌نام طلاب در مقطع دکتری را آغاز کرد

ثبت‌نام طلاب و روحانیون شیعه وسنی سراسر کشور در مقطع دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد، ثبت نام داوطلبان آزمون دکتری تخصصی در مقطع دکتری ۱۴۰۳ دانشگاه ادیان و مذاهب ویژه طلاب آغاز شد. بر این اساس دوطلبان می‌توانند نسبت به شرکت در آزمون اختصاصی دکتری اقدام نمایند.

شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان:
شرایط عمومی:
۱. التزام عملی به احکام اسلامی و تقید به ارزش‌های اسلامی
۲. اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی و التزام عملی به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت فقیه
۳. عدم سابقه فعالیت علیه نظام جمهوری اسلامی و عدم سابقه وابستگی یا گرایش به سازمان‌ها و تشکل‌های محارب و معاند نظام
۴. برخورداری از سلامت روحی، روانی و جسمی لازم
۵. عدم منع قانونی از لحاظ خدمت وظیفه (ویژه داوطلبان مرد)
۶. برخورداری از توانایی و استعداد فکری و تحصیلی لازم متناسب با رشته تحصیلی انتخاب شده
۷. تعهّد اشتغال به تحصیل تا پایان دوره آموزشی

شرایط اختصاصی:
۱. موفقیت در آزمون مرحله اول (کتبی) و مرحله دوم (مصاحبه)
۲. داشتن مدرک سح سه حوزه‌های علمیه یا مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس دانشگاهی) به همراه مدرک دال بر داشتن سوابق حوزوی.
تبصره: برای تمامی داوطلبان مرد داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و یا مجوز تحصیل همزمان حوزه و دانشگاه الزامی است.
اتباع خارجی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب را دارند نیازی به شرکت در آزمون‌های ورودی دانشگاه ندارند و می‌بایست با همراه داشتن مدرک تحصیلی پایه سه قطعه عکس و پاسپورت معتبر خود به اداره سنجش و گزینش دانشگاه مراجعه نمایند.

گفتنی است در صورت عدم احراز شرایط مذکور از پذیرش داوطلبان ممانعت خواهد شد. به‌ویژه براساس بند (الف) تبصره 3 شرایط اختصاصی مجموعه امتحانی متقاضیان در مقطع دکتری بایستی متناسب با رشته تحصیلی مقطع کارشناسی‌ارشد آن‌ها و مطابق ستون مربوط به رشته‌های مرتبط جدول رشته‌ها و مواد امتحانی آزمون باشد.

این پذیرش و آزمون تنها ویژه طلاب (دارندگان سوابق تحصیلی در حوزه‌های علمیه قم، مشهد، اصفهان و یا حوزه علمیه خواهران) می‌باشد. برای ثبت نام از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

سامانه پذیرش دانشجو