همه می‌آییم؛

یوم الله ۲۲ بهمن یادآور شکوه و عظمت ملت بزرگ ایران اسلامی است

دانشگاهیان دانشگاه ادیان و مذاهب همگام با ملت بزرگ ایران اسلامی با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن اتحاد و انسجام خود را به رخ جهانیان خواهند کشید.

دانشگاهیان دانشگاه ادیان و مذاهب همگام با مردم ولایتمدار ایران اسلامی با حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن بار دیگر نقشه بدخواهان ملت ایران اسلامی را نقش بر آب خواهند نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، یوم الله ۲۲ بهمن یادآور شکوه و عظمت ملت بزرگ ایران اسلامی است که با مجاهدت و جانفشانی‌های خود توانستند با  غلبه بر استکبار و طاغوت ریشه‌های ظلم و ستم را از جای جای میهن اسلامی برکنند و به سوی قله‌های سعادت و اقتدار گام بردارند.

روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب با تبریک فرا رسیدن سال‌روز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و با گرامی‌داشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی، از فرهیختگان، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب دعوت می‌نماید با حضور حماسی خود در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  بار دیگر اتحاد و انسجام و همدلی خود را در دفاع از ارزشهای اصیل اسلامی و آرمان‌های امام و انقلاب و رهبری به جهانیان آشکار سازند.