سفیر واتیکان در نامه‌ای به بنیانگذار دانشگاه ادیان و مذاهب؛

امیدوارم همگان در سال جدید شاهد اتفاقاتی سرشار از محبت و تفاهم و همبستگی باشند

در کمال مسرت از پیام فکورانه و لطیف شما سپاسگزاری می‌کنم و صمیمانه‌ترین مراتب قدرانی خود را بابت آرزوهای مهربانانه‌تان به مناسبت کریسمس و جشن‌های سال نو ابراز می‌دارم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آندژی یوزوویچ سفیر واتیکان در تهران از پیام حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب موسس و بنیان‌گذار دانشگاه ادیان و مذاهب به مناسب کریسمس و جشن‌های سال نو تشکر کرد.

در نامه آندژی یوزوویچ سفیر واتیکان در تهران به موسس و بنیانگذار دانشگاه ادیان و مذاهب آمده است:

همان طور که عالیجناب پاپ فرانسیس در پیام کریسمس ۲۰۲۳ فرمودند: «باشد که این فرصتی برای انقلاب قلوب،کنار گذاشتن جنگ و به آغوش کشیدن صلح و لبیک مبتهجانه به ندای پروردگار باشد، به قول اشعیای نبی مژده به ستمدیدگان بیاورد دل‌های شکسته را ترمیم کند به اسراء خبر رهایی را اعلام کند و برای محبوسان آزادی به ارمغان آورد» امیدوارم در این سال جدید همگان و به ویژه مردم جمهوری اسلامی ایران و جوامع مسیحی ساکن در آن شاهد اتفاقاتی سرشار از محبت و تفاهم و همبستگی باشند.

این فرصت را مغتنم می‌شمارم تا مراتب فائقه احترام و بهترین آرزها را برای شما و همکارانتان ابراز دارم.