با سخنرانی آیت الله احمد مبلغی؛

نشست «وحدت و امنیت؛ بایسته‌های ملی و اسلامی» برگزار می‌شود

با سخنرانی آیت الله دکتر احمد مبلغی نشست«وحدت و امنیت؛ بایسته‌های ملی و اسلامی» در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب در پی دیدار هزاران تن از مردم شریف استان‌های «سیستان و بلوچستان» و «خراسان جنوبی» با رهبر معظم انقلاب و تأکید معظم‌له بر این موضوع مهم که دشمن دو نقطه اساسی، یعنی «وحدت ملی» و «امنیت ملی» را هدف گرفته است، در نشستی با عنوان «وحدت و امنیت؛ بایسته‌های ملی و اسلامی» به تبیين بيانات حكيمانه رهبر عظیم‌الشأن انقلاب در این ديدار خواهد پرداخت.

این نشست با حضور و سخنرانی آیت الله دکتر احمد مبلغی استاد حوزه و دانشگاه و نماینده مجلس خبرگان رهبری روز پنجشنبه 30 شهریور ۱۴۰۲ ساعت 10 در سالن امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

گفتنی است از سوی دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب به حاضرین در این نشست (حضوری و مجازی) گواهی حضور اعطا خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور  در این نشست ازطریق لینک زیر با کد دسترسی شماره 22 شرکت نمایند.

برای ورود به سامانه کلیک کنید