معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی خبر داد؛

آزمون مقطع دکتری ویژه طلاب و روحانیون سراسر کشور پنجم خرداد برگزار می‌شود

آزمون مقطع دکتری ویژه طلاب و روحانیون سراسر کشور ساعت 10 صبح پنجم خرداد 1402 برگزار می‌شود.

آزمون مقطع دکتری ویژه طلاب و روحانیون سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آزمون مقطع دکتری ویژه طلاب و روحانیون سراسر کشور در ۲۵ رشته تحصیلی برگزار خواهد شد. این آزمون تخصصی تنها به طلاب اختصاص دارد و افراد پذیرفته شده پس از گزینش نهایی برای ابلاغ به سازمان سنجش، باید دارای کد طلبگی باشند.

داوطلبان محترم آزمون دکتری ویژه طلاب و روحانیون 1402 – 1403 می‌بایست در تاریخ روز جمعه 5 خرداد ماه 1402 به آدرس قم، میدان روح الله، دبیرستان امام صادق(ع) مراجعه کنند.

گفتنی است آزمون ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد. متقاضیان شرکت در این آزمون باید کارت ورود به جلسه را از قبل تهیه کرده باشند. کارت ورود به جلسه در تاریخ پنجشنبه 4 خرداد 1402 صادر خواهد شد. زمان اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری ویژه طلاب و روحانیون 1402 – 1403 متعاقباً اطلاع رسانی می گردد.

جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.