در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب؛

از کتاب دانش نامه بین المللی ارتباطات (فلسفه ارتباطات) رونمایی شد

از کتاب دانش نامه بین المللی ارتباطات (فلسفه ارتباطات) با حضور دکتر حسن بشیر رونمایی شد.

دانش نامه بین المللی ارتباطات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب، از کتاب دانش نامه بین المللی ارتباطات (فلسفه ارتباطات) با حضور دکتر حسن بشیر (سرویراستار کتاب)، دکتر محمد مهدی تسخیری (معاون ارتباطات و امور بین الملل) و مهدی محمدی شجاعی (مدیر انتشارات و رئیس کتابخانه) دانشگاه ادیان و مذاهب رونمایی شد.

در این نشست دکتر حسن بشیر با بیان جنبه‌های مثبت این کتاب گفت: کتاب دانش نامه بین المللی ارتباطات در دوازده جلد به زبان انگلیسی از سال ۲۰۰۸ منتشر شده است. حدود ۱۳۳۹ مدخل در طول این مجموعه وجود دارد. چهار هزار نفر از استادان برجسته دنیا از ۷۰ کشور در این مجموعه دخیل بوده‌اند. یکی از مجلدات این مجموعه نمایه کل این کتاب ها بوده و هر جلد کتاب حدود ۳۰۰ صفحه است. برای این که این مجموعه مورد استفاده استادان و دانشجویان قرار بگیرد، تلاش کردیم که این مدخل ها به شکل موضوعی ترجمه شود. یعنی همه مدخل‌های مربوط به یک موضوع تحت عنواین خاصی استخراج شوند.

وی ادامه داد: مجموعه اولی که ما تولید کردیم حدود ۱۱ جلد است که حدود شش جلد از دانش نامه بین المللی را شامل می‌شود. به نظر می‌رسد تا در یکی دو سال آینده بتوانیم همه مجموعه را ترجمه کنیم و توسط دانشگاه ادیان و مذاهب منتشر شود که حدود ۲۵ جلد موضوعی خواهد بود و مجموعه بسیار ارزشمندی است.

دکتر حسن بشیر افزود: این کتاب می‌تواند برای تدریس، برای پژوهش، برای پایان نامه، برای رساله دکتری  و… مفید و کارآمد باشد. بهتر است در این لحظه یادی کنم از دکتر مرحوم معتمد نژاد. ما وقتی جلد اول را منتشر کردیم ایشان به من فرمودند که ما جرئت نمی‌کردیم که بگوییم این کتاب را کسی ترجمه کند. چون این کار بسیار سنگین و سختی بود.

برای ترجمه این کتاب ما در حدود ۱۰ مترجم زبده کشور را انتخاب کردیم و هر کتاب زیر نظر بنده ترجمه شده است. به نظر می‌رسد که اگر دانشگاه ادیان و مذاهب این کتاب‌ها را همچون این کتاب که در قطع بسیار عالی و با فونت خوب چاپ شده است هر چه سریعتر به بازار نشر برساند بسیار عالی خواهد شد و در دسترس دانشجویان قرار خواهد گرفت.

350a6137
350a6143