به همت دانشکده فلسفه؛

مدرسه بهاره دانشکده فلسفه برگزار می‌شود

به گزارش دانشکده فلسفه، مدرسه بهاره دانشکده فلسفه با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، فلسفه قدمتی چندهزارساله دارد، اما دوره‌ به‌ دوره با مسئله‌های متفاوتی سروکار داشته است. همین تعدد مسئله‌ها باعث شده که مانند سرچشمه‌ای که به‌مرور شاخه‌شاخه شده، فلسفه هم به حوزه‌ها و رشته‌های مختلف تقسیم شود و هر کدام از آن‌ها جدی‌تر و پررنگ‌تر به بخشی از آن مسائل بپردازند. در این مدرسه‌ی بهاره هم با برخی از مسئله‌های اصلیِ رشته‌ها آشنا می‌شویم و هم با ظرفیت‌هایی که دانشکده‌ی فلسفه‌ی دانشگاه ادیان و مذاهب برای تحصیل و پژوهش در این رشته‌ها دارد.

این مدرسه در روز پنج‌شنبه ۴ خرداد ۱۴۰۲ از صبح تا عصر و در چند نشست (به همراه ناهار و پذیرایی) برگزار شده و در پایان، گواهی حضور در مدرسه نیز برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

هزینه‌ ثبت‌نام در این دوره: ۵۰ هزار تومان

واریز هزینه به شماره کارت (6037991760565212]

ثبت‌نام مدرسه بهاره دانشکده فلسفه

نام(ضروری)
حداکثر اندازه فایل: 500 MB.