رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور پیامی بیان کرد؛

مرحوم دیانی الگویی از رضا به قضای الهی را به نمایش گذاشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در پی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین مسعود دیانی دانش آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب در مقطع دکتری دین پژوهی حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب پیام تسلیتی صادر کرد.

متن پیام رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح زیر است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَمَنْ يَخْرُجْ مِنْ بَيْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ يُدْرِكْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ

درگذشت روحانیِ سخندان و مجریِ پرتوان، جناب حجت‌الاسلام مسعود دیانی، مایه‌ی تأسف و تأثر گردید. این فاضل فرهیخته که در دوران سخت بیماری‌اش، با صبر و تاب‌آوریِ مثال‌زدنی‌اش، الگویی از رضا به قضای الهی را به نمایش گذاشت، از دانش‌آموخته‌های موفقِ دانشگاه ادیان و مذاهب بود که زمانی در امور فرهنگی و اجراییِ دانشگاه نیز فعال، و سرشار از ایده‌های نو و بی‌مثال بود.

اینجانب ضمن تسلیتِ این سوگِ سنگین به خانواده و همه‌ی بستگان و آشنایانِ ایشان، غفران و رضوان الهی را برای ایشان، و صبرواجر فراوان را برای همه‌ی بازماندگانشان از خدای منّان و مهربان، مسئلت می‌نمایم.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب