با صدور پیامی؛

رئیس دانشگاه درگذشت همسر استاد شهید مرتضی مطهری را تسلیت گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛در پی  ارتحال همسر مکرمه استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور پیامی درگذشت این بانوی مومنه را تسلیت گفت.

متن پیام حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب به شرح زیر است.

بسم الله الرحمن الرحيم

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت همسر گرانقدر استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری، مایه تأسف و تأثرِ علاقمندان استاد شهید و همه‌ی شیفتگانِ فرهنگ و فرهنگ‌پروری گردید. یک عمر همدلی و همراهی با بزرگ‌متفکرِ روزگارِ ما در همه‌ی نشیب و فرازها، درکنارِ فضائل و مناقبی که شخص ایشان، بدانها آراسته بود، جامعه‌ی علمی و مذهبی را به تحسین و تکریمِ آن فقیده‌ی سعیده وا می‌دارد.

اینجانب ضمن تسلیتِ درگذشتِ این بانوی معزز و فرهیخته به فرزندان گرامیِ ایشان، به‌ویژه، آقایان دکتر علی مطهری و حجت‌الاسلام دکتر محمد مطهری و نیز دامادِ اندیشمند و خدمتگزارشان، جناب آقای دکتر علی لاریجانی، از خدای بزرگ، علوّ درجات ایشان را مسئلت نموده، صبرواجر فراوان را برای همه‌ی بازماندگانشان آرزو می‌کنم.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب