رئیس دانشگاه تاکید کرد؛

اتاق اندونزی در دانشگاه ادیان و مذاهب تشکیل شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب،جمعی از اعضای نهضت العلمای اندونزی با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با حجت‌الاسلام و المسلمین سیدابوالحسن نواب،دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار طرفین به بیان زمینه‌ها و ظرفیت‌های مشترک برای همکاری‌های علمی و فرهنگی تاکید کردند.

در این گفت‌وگو رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن اعلام تمایل به همکاری با جنبش نهضت العلما و به طور کلی با دانشگاه‌های اندونزیایی و با پیشنهاد تشکیل اتاق اندونزی در دانشگاه ادیان و مذاهب  گفت: ما از حضور دانشجویان اندونزیایی در دانشگاه ادیان و مذاهب استقبال می‌کنیم و امیدواریم این اتاق زمینه و سکوی ارتباطات بیشتر ما با دانشگاه‌های مختلف اندونزی باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ادامه داد؛ گردشگری دینی بین دو کشور بستری مناسب برای ایجاد روابط بین ایران و اندونزی است و افق همکاری‌های مشترک بین ما و دانشگاه‌های اندونزی بسیار روشن است.

در ادامه این دیدار میهمانان اندونزیایی دانشگاه با ابراز خوشحالی از حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب و با استقبال از گسترش فعالیت‌های علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با دانشگاه‌های کشور متبوعشان به ارایه بحث در این زمینه پرداختند.