به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیئت اعزامی دانشگاه ادیان و مذاهب به ریاست معاون ارتباطات و امور بینالملل در ادامه دیدارها و بازدیدهای علمی و فرهنگی خود در کشور عراق، روز چهارشنبه ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۰ ضمن بازدید از دانشگاه اسلامی نجف با رئیس دانشگاه دكتر عبد الامير السلامي، معاونين و برخی از رئیسهای دانشکدههای این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.
بر اساس این گزارش، دكتر عبد الامير السلامي رئیس دانشگاه اسلامی نجف با ابزار خرسندی از حضور هیئت دانشگاه ادیان و مذاهب به معرفی دانشگاه اسلامی نجف پرداخت و گفت این دانشگاه از سال ۲۰۰۴ تاسیس شده است. در حال حاضر ۸ دانشکده دارد و دو شعبه در شهر دیوانیه و بابل دارد.
وی ادامه داد: ما همانطور که در حال تلاش هستم که تعداد دانشکدهها و همچنین دانشجویان دانشگاه را ارتقا دهیم به دنبال این هستیم که بتوانیم روابط بین دانشگاهی خود را با دانشگاههای دیگر مخصوصا دانشگاههای ایران افزایش دهیم. از این رو از هر گونه ارتباطی که در راستای اهداف دانشگاه باشد استقبال میکنیم.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی تسخیری معاون بین الملل دانشگاه ادیان با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه اسلامی نجف عنوان کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب نیز به عنوان یکی از دانشگاههای مهم و معتبر جهانی که در حوزه ادیان فعالیت دارد و در واقع میتوان گفت تنها دانشگاه ادیانی جهانی است که به صورت تخصصی به بررسی و آموزش آموزههای دیگر ادیان میپردازد بر همکاریهای علمی دو جانبه تاکید دارد.
وی افزود: ما در دانشگاه ادیان و مذاهب به دنبال تعمیق و گسترش روابط با سایر دانشگاههای جهان هستیم. در حال حاضر ارتباطات بسیار خوبی با دانشگاههای اروپایی داریم. برنامههای مشترک دانشجویی متعددی در دهه گذشته با حضور دانشگاه ادیان و دانشگاههای آلمانی برگزار شده است. با سازمانهای حمایتی مختلف اروپا قراردادها و تفاهمنامههایی برای تبادل استاد و دانشجو و برنامههای مشترک داریم.
تسخیری تصریح کرد: با توجه به حضور دانشجویان عراقی متعدد در دانشگاه، ما قصد گسترش و تعمیق روابط دانشگاه با دانشگاههای عراقی را داریم. به نظر ما این تعمق روابط میتواند باعث ارتقای سطح علمی دو دانشگاه، اساتید و دانشجویان شود.
وی افزود: یکی از پیشنهادات ما در خصوص این تعمیق روابط و عملیاتی کردن تفاهمنامهها برگزاری رشتههای مشترک بین دو دانشگاه است. ما همچنین میتوانیم پذایرای مقالات اساتید و دانشجویان شما در دانشگاه ادیان باشیم چرا که مجلات علمی مختلفی در دانشگاه ادیان در حال حاضر منتشر میشود. همچنین برگزاری کنفرانسها، نشستها و همایشهای علمی با مشارکت هر دو دانشگاه از دیگر کارهایی است که میتوانیم انجام دهیم.
شایان ذکر است که در این جلسه مشاوران معاون وزیر و همچنین دیگر اعضای هیئت دانشگاه ادیان و مذاهب؛ دکتر رحمان بوالحسنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر سید محمد حسینی رئیس دانشکده تاریخ، حجتالاسلام دکتر عمار ابوطالبی رئیس دانشکده زبان و فرهنگ، ججتالاسلام دکتر علی صادقی مدیر گروه حقوق دانشکده حقوق و دکتر محمد مهدی بغدادی مشاور امور بین الملل نیز حضور داشتند.