با صدور پیامی؛

تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت حجت الاسلام خوشخو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدرضا خوشخو، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب پیام تسلیتی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

إنا لله وإنا إليه راجعون

درگذشت همکار فاضل، کوشا و خوش‌سیرت‌مان، جناب حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر خوشخو مایه تأسف و تأثر اینجانب و همه همکاران علمی و اجرایی دانشگاه ادیان و مذاهب گردید. ایشان که در سمت‌های مدیریتی مختلفی در دانشگاه ادیان و مذاهب و در برخی مراکز دیگر منشأ خدمات فراوانی بود، با حسن تعامل و با چیرگی‌ای که در زبان های عربی و انگلیسی داشت، همکاران و مراجعان خود را جذب می‌کرد و امورشان را تمشیت می‌نمود.

اینجانب ضمن تسلیت این مصیبت به همسر، فرزندان و همه بازماندگان ایشان، از خدای بزرگ می‌خواهم که دوران طولانی بیماری وی را مایه غفران او، و خدماتش را ذخیره آخرتش قرار دهد.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب