دکتر مروجی طبسی مطرح کرد؛
مباهله یک واقعه فرامذهبی است
پژوهشکده اخلاق و معنویت با سخنرانی دکتر مفتاح برگزار می‌کند:
جریان‌شناسی نقد معنویت عصر جدید در مسیحیت
انجمن علمی دانشکده شیعه‌شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
«رویکرد پدیدارشناسانه به باورها و آیین‌های عاشورایی»
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر شریعتمداری در گفت‌وگو با ایکنا:
امامت لازمه نظام دین و حفظ انسجام مسلمین است
دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
نشست علمی تحولات آکادمیک دین‌پژوهی: بررسی آثار آکادمی دین آمریکا

همزمان با ایام الله دهه فجر با پیام تصویری آیت الله جوادی آملی؛

تاریخ انتشار: 1399/11/13

همزمان با ایام الله دهه فجر با پیام تصویری آیت الله جوادی آملی؛

همایش بین المللی نقش اندیشه‌های عرفانی امام خمینی رحمت الله علیه در شکل‌گیری انقلاب اسلامی ایران در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می شود.

همایش بین‌المللی نقش اندیشه‌های عرفانی امام خمینی رحمت الله علیه در شکل‌گیری انقلاب اسلامی ایران با همکاری دانشکده عرفان و دفتر همکاری های علمی و بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همایش بین‌المللی نقش اندیشه‌های عرفانی امام خمینی رحمت الله علیه در شکل‌گیری انقلاب اسلامی ایران با حضور سخنرانان داخلی و خارجی روز چهارشنبه پانزدهم بهمن‌ماه 1399 در سالن امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

در ابتدای این همایش بین المللی پیام تصویری حضرت آیت الله جوادی آملی مد ظله العالی پخش می گردد. سپس اندیشمندان داخلی و خارجی به سخنرانی می پردازند.

سخنرانان این همایش عبارتند از:

ـ حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با موضوع «تأثیر تصوف بر انقلاب کشورهای اسلامی»

ـ حضرت آیت‌الله حسن رمضانی از اساتید اخلاق و عرفان و از شاگردان برجسته آیت‌الله حسن‌زاده آملی و آیت‌الله جوادی آملی با موضوع «ولایت فقیه و ولایت عارف»

ـ جناب آقای نزار سُعیّد از علما و اندیشمندان لبنان با موضوع «تأثیر اخلاق و عرفان امام در شکل‌گیری جبهه مقاومت»

ـ حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جوادی آملی استاد حوزه و دانشگاه با موضوع «رابطه عرفان و سیاست»

ـ جناب آقای شفیق جرادی از علمای لبنان و رئیس معهد معارف حکمیه با موضوع «عرفان جهادی»

ـ حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر رضا الهی‌منش عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با موضوع «رابطه حق و خلق در اندیشه‌های عرفانی حضرت امام(ره)»

ـ سرکار خانم دکتر فاطمه طباطبایی عضو هیئت علمی و مدیرگروه عرفان پژوهشکده امام خمینی(ره)  و عروس حضرت امام(ره) با موضوع «ضرورت و رسالت حکومت اسلامی در اندیشه عرفانی حضرت امام(ره)»

این همایش از ساعت 9 تا 12 به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود و حضور برای کلیه استادان و دانشجویان و علاقه‌مندان با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی آزاد می‌باشد.

گفتنی است علاقه مندان به حضور در این همایش به صورت مجازی می توانند از طریق ذیل اقدام کنند:

online.urd.ac.ir/bbb-room/adyan-webs

www.Instagram.com/international.urd.iran

برچسب ها : همایش بین المللی, دانشکده عرفان, دفتر همکاری های علمی و بین الملل, دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر