با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار می‌شود:
کرسی علمی ترویجی «بررسی جایگاه عرفانی اصحاب سر اهل‌بیت(ع)»
یادداشتی از دکتر طالبی دارابی؛
مفهوم «ظریف» قدرت معنایی!
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش:
تمام عبادات از جمله زیارت اربعین دارای اسرار هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ماهیت ایمان از نگاه بوعلی سینا و توماس آکویناس
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
نشست معرفی و نقد کتاب «درباره شر» برگزار شد:
موضوع رنج برای الهیات مدرن است/ الهیات عملی برای کاستن از رنج
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
فتوای رهبری؛ ملاک حل مسائل اجتماعی

ترجمه بخش اول کتاب The Age of The Reformation

تاریخ انتشار: 1398/01/27

ترجمه بخش اول کتاب The Age of The Reformation

جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد دانشجو معصومه سلمانیان‌پور آلانق با عنوان ترجمه بخش اول کتاب The Age of The Reformation عصر اصلاحات همراه با مقدمه تحلیلی روز سه‌شنبه 27 فروردین‌ماه 1398 در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد دانشجو معصومه سلمانیان‌پور آلانق با عنوان ترجمه بخش اول کتاب The Age of The Reformation عصر اصلاحات همراه با مقدمه تحلیلی، دکتر بهروز حدادی به عنوان استاد راهنما، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدتقی انصاری‌پور به عنوان استاد مشاور و حجت‌الاسلام والمسلمین مهراب صادق‌نیا به عنوان استاد داور حضور داشتند.

در چکیده این پایان‌نامه آمده است:

زمانی که اصلاحات در قرن شانزدهم رخ داد، نویسندگانی آن را ثبت نمودند و تاریخ آن را سینه به سینه از زبان تاریخ‌نگاران متخصص قرن شانزدهم نقل نمود. هرکس از زاویه‌ای به این ماجرا نگاه می‌کرد؛ برخی از این نویسندگان، مخالفت با فروش آمرزش‌نامه و عده‌ای دیگر نیز فساد اخلاقی و سیاسی برخی روحانیون اعم از پاپ و اسقف و کشیش را عامل اصلی نهضت برشمرده‌اند. در میان این نویسندگان، شخصی به نام رولاند هربرت بینتون (1894- 1984)، با نگاهی بی‌طرفانه و با توجه به آثار تاریخی بر جای مانده و نوشته‌های لوتر، کتاب The Age Of The Reformation را در رابطه با عصر اصلاحات و لوتر نگاشته است. در این اثر، نویسنده آن‌چه را که شورش لوتر، کلیسای اصلاح شده؛ تسوینگی و آناباپتیست‌ها، کالونیسم، ایالت اسکاندیناوی و بریتانیا و نهضت اصلاحات کاتولیکی خواستار آن بودند، بررسی می‌کند و در آخر به نتایجی که این نهضت‌ها به بار آورده‌اند، می‌پردازد. ایشان از معدود نویسندگانی است که بین نهضت‌های مختلفی که در قرن شازدهم رخ داده، چنین مقایسه‌ای کرده و شباهت‌ها و تفاوت‌ها را به زبان می‌آورد. وی علاوه بر این کتاب، آثار فراوان دیگری از خود به جای گذاشته است که در مقدمه این تحقیق، به بررسی مهم‌ترین آن‌ها پرداخته خواهد شد.

برچسب ها : معصومه سلمانیان پور, دانشکده ادیان, دانشگاه ادیان و مذاهب