مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
سفر علمی فرهنگی به ایتالیا و واتیکان
مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
اصول و مبانی تربیت معنوی عرفانی کودکان و نوجوانان
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
به مناسبت هفته وحدت برگزار می شود؛
محفل انس با قرآن با حضور قاری بین‌المللی کشور
مقاله ای به قلم دکتر اعظم خوش‌صورت موفق؛
بررسی و نقد مراسم نهم ربیع در منابع شیعی
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر صادق‌نیا:
خوانش گفتمانیِ مهدویت، مسئولیت‌پذیرانه است
دکتر شریعتمداری در گفتگو با ایکنا:
امام حسن عسکری(ع) شیعیان را به صبر و انتظار دعوت کرد
حجت الاسلام والمسلمین دکتر جعفر طیاری؛
دانشگاه ادیان در پی گفت‌وگو با مراکز علمی سراسر جهان است

تاکید بر همکاری بین شبکه قرآن سیما با دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1398/01/25

تاکید بر همکاری بین شبکه قرآن سیما با دانشگاه ادیان و مذاهب

مدیر و برخی از مسئولان شبکه قرآن صدا و سیما در دانشگاه ادیان حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب؛ روز پنج‌شنبه 22 فروردین سال جاری، حجت‌الاسلام و المسلمین محسن عرفاتی مدیر شبکه قرآن صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به همراه برخی از مدیران این شبکه ضمن دیدار با ریاست ، برخی اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه ادیان و مذاهب  به بحث و تبادل نظر پرداخته و در پایان بر گسترش همکاری‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های طرفینی تاکید کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان، حیطه و دایره فعالیت‌های دانشگاه ادیان را متنوع خواند و از گستره ارتباطات بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب یاد کرده و گفت: این دانشگاه در زمینه ادیان و مذاهب به دور از هرگونه هیاهو و حاشیه، صرفا به فعالیت آکادمیک می‌پردازد و با تکیه بر مشترکات ادیانی سعی در گسترش برادری میان جهان بشریت دارد. در این رابطه نیز پیشرفت‌های بسیاری داشته و رفت و آمدهای متعددی که بین ملیت‌ها، اقوام، ادیان و مذاهب متفاوت وجود دارد گواه بر این مدعاست. امروز دانشگاه ادیان بیش از هر مرکز علمی دیگری در کشور با جهان خارج از ایران ارتباط برقرار کرده و با عالمان و مراکز علمی بی‌شماری تعامل دارد.

وی با تاکید بر این‌که جنبه‌های معارفی باید در شبکه قرآن برجسته‌تر شود افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب آمادگی آن‌را دارد که پتانسیل علمی و ارتباطی خود را در اختیار رسانه‌هایی مانند شبکه قرآن صدا و سیما قرار دهد تا رسیدن به هدف تعالی بشر بیش از پیش تسهیل و تسریع شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عرفاتی مدیر شبکه قرآن صدا و سیما نیز ضمن تشکر از رئیس و مسئولان دانشگاه ادیان، سیاست، هدف و کارکرد شبکه قرآن را تبدیل تعالیم قرآن و معارف اهل‌بیت(ع) به رسانه دیداری خواند و تمام تلاش‌های خود و همکارانش را انجام بهتر و موثرتر این هدف دانست. وی با خاطرنشان کردن اثر عمیق رسانه‌های دیداری در ذهن انسان و جوامع بشری گفت: صدا و سیما تجربه‌های موفق بسیاری درتولید و ارائه آثار فاخر و تاثیرگذار دینی داشته است ولی علیرغم تمام تلاش‌ها هنوز محتوای مورد نیاز مخاطب بین‌المللی با کمبود مواجه است و از تمام ظرفیت‌های موجود برای جذب مخاطب خارجی استفاده نشده است.

وی افزود: رسانه برای پویایی، به ارتباط متصل با حوزه و دانشگاه دارد و این دیدار در همین راستا صورت گرفته است و امید داریم که با استفاده از دانش و ظرفیت‌های موجود در دانشگاه ادیان و مذاهب گام‌های موثری رو به جلو برداشته شود.

در ادامه این نشست دیگر اعضای حاضر در جلسه دیدگاه‌های تخصصی خود را بیان کرده و درباره آن‌ها به بحث و گفتگو پرداختند.

لازم به ذکر است در این نشست همراه با حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عرفاتی مدیر شبکه قرآن صدا و سیما، مسئولان دیگر این شبکه از جمله: مدیر تامین برنامه، مدیر اداری و مالی، مدیر فنی و تولید، مدیر پخش، مدیر گروه محافل و مسابقات، مدیر گروه معارف و علوم قرآنی، مدیر گروه کودک و نوجوان و مدیر دفتر استان قم؛ حضور داشتند.

همچنین در این جلسه معاونت پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب به همراه روسای دانشکده‌های مذاهب، عرفان، شیعه‌شناسی و برخی دیگر از اساتید به بحث و تبادل نظر با مهمانان پرداختند.

برچسب ها : دانشگاه ادیان و مذاهب, ادیان, مذاهب, سید ابوالحسن نواب, محسن عرفاتی, شبکه قرآن, صدا و سیما