روز پنجشنبه صورت گرفت؛

دیدار فرمانده کل نیروی انتظامی استان قم با رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

سردار سید محمود میرفیضی فرمانده نیروی انتظامی استان قم با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه ادیان و مذاهب روز پنجشنبه 24 مهرماه 1399 شاهد حضور سردار سید محمود میرفیضی فرمانده نیروی انتظامی استان قم در دانشگاه ادیان و مذاهب بود.

فرمانده جدید نیروی انتظامی استان قم با حضور در دانشگاه با حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب دیدار کرد و ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، درباره فعالیت‌های نیروی انتظامی و اهمیت پژوهش سخن گفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و رویکردهای دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب آمادگی دارد در حوزه پژوهش با نهادها و مراکز مختلف همکاری کند. نیروی انتظامی نیز با مسائلی رودررو است که فعالیت‌های پژوهشی را می‌طلبد.

در این دیدار جمعی از معاونان فرمانده نیروی انتظامی استان قم و معاونان و مدیران دانشگاه ادیان و مذاهب حضور داشتند.