امور روحانیون سازمان عقیدتی‌ـ‌سیاسی ودجا؛

سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح استخدام می‌نماید

سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از بین روحانیون نخبه استخدام می‌نماید.

استخدام

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سازمان عقیدتی سیاسی وزات دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در راستای تدابیر فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر حضور طلاب جوان و انقلابی در نیروهای مسلح از بین روحانیون توانمند، نخبه و دارای روحیه جهادی و انقلابی با شرایط ذیل استخدام می‌نماید.

شرایط استخدام:

۱. تلبس به لباس روحانیت و داشتن مجوز تلبس

۲. داشتن مدرک سطح سه (دفاع از پایان نامه)

۳. متاهل بودن

۴. داشتن سلامت جسمی کامل

۵. قبولی در مصاحبه

۶. داشتن حداقل معدل ۱۵ سال آخر

۷. حداکثر سن ۳۴ سال

۸. سایر شرایط عمومی

منابع آزمون:

کتبی: علوم قرآنی، تاریخ اسلام، تاریخ معاصر، فقه و احکام، ادبیات فارسی، مسائل سیاسی روز، کلام و عقاید

مدارک جهت ثبت نام

• تشکیل حساب کاربری با نام و نام خانوادگی متقاضی در پیام رسان ایتا و ارسال مدارک ذیل به آی دی @jazbeaghidati
  • تصویر کامل صفحات شناسنامه
  • تصویر کارت ملی
  • عکس پرسنلی
  • تصویر مدرک تحصیلی و بررگه ارزیابی
  • رزومه علمی
  • تصویر حکم جواز تلبس
  • تصویر کارت پایان خدمت (در صورت دارا بودن)

لازم به ذکر است تاریخ ثبت نام و تشکیل پرونده برای استخدام سازمان عقیدتی سیاسی وزات دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از تاریخ ۱۶/۲/۱۴۰۲ تا ۱۵/۳/۱۴۰۲ خواهد بود.