دیدار نماینده رهبری در جمهوری آذربایجان با ریاست دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجتالاسلام والمسلمین سید علیاکبر اجاقنژاد نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمهوری آذربایجان در بازدید از دانشکدهها و واحدهای علمی و آموزشی دانشگاه ادیان و مذاهب از فعالیتهای قابل توجه انجام شده ابراز خرسندی کرد و از تلاشها و تدابیر مسئولان دانشگاه تقدیر به عمل آورد.
نماینده مقام معظم رهبری در جمهوری آذربایجان در دیدار با حجتالاسلام والمسلمین نواب ریاست دانشگاه گفت: حسن تدبیر و سوابق علمی و مدیریتی شما آوازه این دانشگاه را بینالمللی کرده است و بسیاری از اندیشمندان ادیان و مذاهب مختلف در اقصی نقاط دنیا به خروجیهای این دانشگاه جهت آزاداندیشی دینی، گفتوگوی بین مذاهب و شناخت آرا و مکاتب ادیان آسمانی چشم امید دوختهاند.
وی با بیان اینکه دانشگاه ادیان و مذاهب یکی از برکات نگاه تحولی به حوزه علمیه و آرمانهای مورد نظر علمای سلف، مراجع عظام تقلید و رهبر معظم انقلاب است، گفت: امیدواریم این دانشگاه و هیئت علمی فرهیخته آن بیش از گذشته منشأ تحولات علمی و فکری در عرصه ادیان و مذاهب باشند و به تمام معنا پایگاه صدور اسلام ناب و معارف اهلبیت(ع) با نگاهی تقریبی باشند.
حجتالاسلام والمسلمین سید علیاکبر اجاقنژاد با اشاره به سابقه رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در سفرهای علمی به کشورهای مختلف گفت: با توجه به حساسیتهای بینادیانی اگر کسی غیر از شخصیت ممتاز جناب حجتالاسلام والمسلمین نواب بود، قطعاً ثمرات کار به اینجا نمیرسید و باید این تلاشها را پاس داشت.
در پایان، نماینده رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان، آمادگی دفتر نمایندگی رهبری در این کشور را برای همکاریهای علمی و اجرایی با دانشگاه ادیان و مذاهب اعلام نمود.
در ادامه این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین نواب ضمن تقدیر از حضور نماینده رهبری در جمهوری آذربایجان گفت: حوزه علمیه قم پایگاه علمی جهان اسلام است و این حوزه بزرگ تلاش کرده است برای مقابله با اسلامهراسی، حقیقت اسلام ناب محمدی را به گوش حقطلبان و آزادیخواهان جهان برساند .
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران منادی وحدت ادیان و مذاهب است و بر آن اصرار دارد، گفت: رهبران و اندیشمندان ادیان و مذاهب میتوانند با تأکید بر مشترکات، هر توطئهای علیه دینزدایی را خنثی نمایند.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: هدف از تأسیس این دانشگاه، معرفی و تلاش علمی برای معرفی ارزشهای ادیان است و اگر دیگر مکاتب و ادیان نیز مانند حوزه علمیه قم نگاه فرادینی به مراکز علمی و آموزشی خود بدون تعصب داشته باشند، بسیاری از مشکلات قابل حل است و هیچگاه پدیدههای شومی چون داعش را شاهد نخواهیم بود.
وی آمادگی دانشگاه ادیان و مذاهب را برای همکاری با دفتر رهبری در جمهوری آذربایجان اعلام کرد.
این دیدار روز جمعه پنجم بهمنماه 1397 در محل دانشگاه ادیان و مذاهب به انجام رسید.