با حضور استادان حوزه و دانشگاه؛
جشن میلاد امام رضا(ع) برگزار شد
به قلم دکتر فاطمه توفیقی عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب؛
انتشار دو مقاله در نشریات معتبر بین‌المللی
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حمیدرضا شریعتمداری:
مناظرات امام رضا(ع) برای حفظ هویت و کیان اسلامی بود
دکتر مهراب صادق‌نیا در گفت‌وگو با قدس آنلاین؛
غرض از گفت‌وگو باید دست‌یابی به زندگی مسالمت‌آمیز باشد
با صدور احکامی از سوی ریاست دانشگاه؛
انتصابات جدید در دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1399/04/08

انتصابات جدید در دانشگاه ادیان و مذاهب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب،اعضای حقیقی شورای کتاب، مشاوران ریاست دانشگاه در امور نشر کتاب، عضو جدید شورای فرهنگی دانشگاه و مدیرکل برنامه‌ریزی، تدوین و بهبود روش‌ها را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور احکامی، اعضای حقیقی شورای کتاب، مشاوران ریاست دانشگاه در امور نشر کتاب، عضو جدید شورای فرهنگی دانشگاه و مدیرکل برنامه‌ریزی، تدوین و بهبود روش‌ها را منصوب کرد.

بر اساس این احکام، آقایان حجج اسلام دکتر امیر جوان آراسته،سید محمدکاظم شمس و دکتر محمد جاودان و علی‌رضا شجاعی به مدت دو سال به عضویت حقیقی شورای کتاب درآمدند.

هم‌چنین بر اساس حکمی، دکتر محمدهادی فلاح‌زاده به عضویت در شورای فرهنگی و شورای دانشگاه منصوب شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا شریعتمداری و دکتر احمدرضا مفتاح نیز به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور نشر کتاب منصوب شدند.

دکتر اکبر باقری نیز به سمت مدیرکل برنامه‌ریزی، تدوین و بهبود روش‌ها منصوب شد و از زحمات آقای علی محمدی عراقی مدیرکل پیشین، تشکر و قدردانی شد.

برچسب ها : سید ابوالحسن نواب, دانشگاه ادیان و مذاهب, امیر جوان آراسته, سید محمدکاظم شمس, محمد جاودان, علیرضا شجاعی, محمدهادی فلاح زاده, حمیدرضا شریعتمداری, احمدرضا مفتاح, اکبر باقری

دانشکده رسانه و ارتباطات