به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حمیدرضا شریعتمداری؛
راه برون‌رفت از مشکلات؛ راه و رسم بسیج است
در پیام مقام معظم رهبری مد ظله العالی به مناسبت هفته بسیج؛
بسیج، ثروت بزرگ و ذخیره خداداد ملت ایران است
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب:
دانش و فناوری ایران در معرض کینه‌توزی بدخواهان است

انتصابات جدید در دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1399/04/08

انتصابات جدید در دانشگاه ادیان و مذاهب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب،اعضای حقیقی شورای کتاب، مشاوران ریاست دانشگاه در امور نشر کتاب، عضو جدید شورای فرهنگی دانشگاه و مدیرکل برنامه‌ریزی، تدوین و بهبود روش‌ها را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور احکامی، اعضای حقیقی شورای کتاب، مشاوران ریاست دانشگاه در امور نشر کتاب، عضو جدید شورای فرهنگی دانشگاه و مدیرکل برنامه‌ریزی، تدوین و بهبود روش‌ها را منصوب کرد.

بر اساس این احکام، آقایان حجج اسلام دکتر امیر جوان آراسته،سید محمدکاظم شمس و دکتر محمد جاودان و علی‌رضا شجاعی به مدت دو سال به عضویت حقیقی شورای کتاب درآمدند.

هم‌چنین بر اساس حکمی، دکتر محمدهادی فلاح‌زاده به عضویت در شورای فرهنگی و شورای دانشگاه منصوب شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا شریعتمداری و دکتر احمدرضا مفتاح نیز به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور نشر کتاب منصوب شدند.

دکتر اکبر باقری نیز به سمت مدیرکل برنامه‌ریزی، تدوین و بهبود روش‌ها منصوب شد و از زحمات آقای علی محمدی عراقی مدیرکل پیشین، تشکر و قدردانی شد.

برچسب ها : سید ابوالحسن نواب, دانشگاه ادیان و مذاهب, امیر جوان آراسته, سید محمدکاظم شمس, محمد جاودان, علیرضا شجاعی, محمدهادی فلاح زاده, حمیدرضا شریعتمداری, احمدرضا مفتاح, اکبر باقری

دانشکده رسانه و ارتباطات