کارگاه آموزشی تصحیح نسخ خطی

تاریخ انتشار: 1398/04/05

کارگاه آموزشی تصحیح نسخ خطی

دفتر میراث مکتوب دانشگاه ادیان و مذاهب «کارگاه آموزشی تصحیح نسخ خطی» را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دفتر میراث مکتوب دانشگاه ادیان و مذاهب «کارگاه آموزشی تصحیح نسخ خطی» ویژه علاقه‌مندان عرصه نسخ خطی را در 10 جلسه مقدماتی برگزار می‌کند.

نحوه انتخاب نسخه خطی، آشنایی با ساختار نسخ خطی، آشنایی با خطوط متداول و دسته‌بندی موضوعی نسخ، انواع تصحیح و انگیزه‌های آن، شیوه نسخه‌یابی از فهارس چاپی و پایگاه‌ها و بانک‌های اطلاعات الکترونیکی نسخ، روش‌های انتقادی تصحیح متون و روش‌های مقابله از جمله رویکردهای این کارگاه آموزشی به شمار می‌رود.

ارتقای مهارت عملی در فن تصحیح نسخ، آشنایی با فرایند تصحیح متن از پیدا کردن نسخه خطی تا چاپ آن، آشنایی با اصول مقدمه‌نویسی و تعلیقه‌نگاری، و توانمندسازی در روش شناسایی متون اصیل از متون فرعی از جمله اهداف این کارگاه است.

دکتر حسین متقی با عنوان «آشنایی و روش کار با فهارس»، دکتر محمد سوری با عنوان «کارگاه تصحیح متن» و دکتر محمد ملکی با عنوان «متد کلی در تصحیح مجموعه آثار یک نویسنده» در این دوره تدریس خواهند کرد.

گفتنی است اولیت ثبت‌نام با پژوهشگران تصوف و عرفان اسلامی، فلسفه و کلام، ادیان و عرفان و شیعه‌شناسی است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای مشاوره و ثبت نام با شماره 09112223235 از طریق تلگرام و واتساپ تماس بگیرند.

برچسب ها : نسخ خطی, دانشگاه ادیان و مذاهب, حسین متقی, محمد سوری, محمد ملکی