طی حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب صورت گرفت؛
انتصاب عضو هیئت امنای دانشگاه به دبیرکلی مجمع تقریب مذاهب
به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه برگزار می شود؛
وحدت حوزه و دانشگاه از منظر بیانیه گام دوم
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
گاهی اوقات سیاست های کلان برنامه عمل ندارد
در جدیدترین شماره از نشریه هفت‌آسمان انجام شد؛
بررسی آیه «وَ مَا کنَّا مُعَذِّبِینَ» از دیدگاه علمای مذاهب
در حاشیه نشست «بررسی مسائل و اولویت‌های حوزه زنان و خانواده کشور»
دیدار عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با ریاست دانشگاه
دکتر شریعتمداری در گفتگو با شفقنا؛
پژوهش های ما نیازمحور نیست

آزمون تافل عربی و انگلیسی برگزار شد

تاریخ انتشار: 1397/12/18

آزمون تافل عربی و انگلیسی برگزار شد

آزمون تافل زبان‌های خارجی (عرب و انگلیسی) در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، آزمون تافل انگلیسی و عربی (آزمون اشتمال) به همت دانشکده زبان و فرهنگ ملل این دانشگاه روز پنج‌شنبه شانزدهم اسفندماه 1397 از ساعت 9 الی 12  و با حضور 400 نفر از دانشجویان دکتری رشته‌های علوم انسانی دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار گردید.

لازم به ذکر است دانشگاه ادیان و مذاهب از جمله معدود دانشگاه‌های کشور است که در کنار دانشگاه تهران و دانشگاه فردوسی مشهد، آزمون اشتمال (تافل) را از سال 1392 تا به امروز برگزار می‌کند. در سال جاری و با تأسیس دانشکده زبان و فرهنگ ملل دانشگاه ادیان و مذاهب، آزمون تافل در زبان‌های عربی و انگلیسی برای سومین بار و با استقبال بی‌نظیر دانشجویانی از سراسر کشور در این دانشگاه برگزار شد.

به گفته حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدجواد اصغری رئیس دانشکده زبان و فرهنگ ملل دانشگاه ادیان و مذاهب، برگزاری این دوره از آزمون، با تسهیلات ویژه‌ای مانند: برگزاری کارگاه‌های آموزشی و نیز اسکان داوطلبان شهرستانی، همراه بوده است.

طبق اعلام دانشکده زبان و فرهنگ ملل  دانشگاه ادیان و مذاهب کلیه داوطلبان شرکت در آزمون‌های تافل زبان‌های خارجی (عربی و انگلیسی) که اشتغال به تحصیل در مقطع دکتری تمامی رشته‌ها در هر یک از دانشگاه‌های کشور را دارند می‌توانندبرای شرکت در آزمون‌های آینده و همچنین کلاس‌های آمادگی آن که متعاقبا اعلام خواهد شد، در دانشکده زبان و فرهنگ ملل ثبت‌نام کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن دانشکده زبان و فرهنگ ملل: 32802611 – 025 داخلی 247 تماس حاصل نمایند و یا با عضویت در کانال زبان عربی با آیدی: bakhshearabi@، از اخبار و برنامه‌های آینده این مرکز، مطلع شوند.

برچسب ها : دانشگاه ادیان و مذاهب, آزمون تافل, تافل عربی, تافل انگلیسی, دانشکده زبان و فرهنگ ملل, محمدجواد اصغری, دکتری

محمدرضاروزبهانی
کاربر میهمان

1398/03/05 - 16:41:32

بسیار عالی

سیدرضا هاشمی
کاربر میهمان

1398/03/11 - 11:40:02

سلام علیکم
احتراما ضمن قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان خواهشمند است زمان ثبت نام در آزمون تافل انگلیسی و عربی (اشتمال) و همچنین کلاسهای آمادگی آن را اعلام فرمایید. با تشکر فراوان

پاسخ مدیر:

با سلام

به کانال @zabaneadyan در ایتا یا تلگرام مراجعه کنید.