جذب دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی

تاریخ انتشار: 1397/10/26

جذب دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی

تحصیل در دو رشته «شیعه‌شناسی» و «فقه و حقوق اسلامی» در مقطع کارشناسی در دانشگاه ادیان و مذاهب به صورت غیرحضوری و پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی می‌باشد.

دانشگاه ادیان و مذاهب از میان علاقه‌مندان به تحصیل در مقطع کارشناسی، در رشته‌های «شیعه‌شناسی» و «فقه و حقوق اسلامی» دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، علاقه‌مندان به تحصیل در مقطع کارشناسی می‌توانند بدون شرکت در کنکور سراسری و تنها بر اساس سوابق تحصیلی خود از بهمن‌ماه 1397 تحصیل خود در دانشگاه ادیان و مذاهب را آغاز کنند.

دانشگاه ادیان و مذاهب در دو رشته «شیعه‌شناسی» و «فقه و حقوق اسلامی» دانشجو می‌پذیرد. تحصیل در این رشته‌ها به صورت غیرحضوری خواهد بود و دانشجویان می‌توانند با شرکت در کلاس‌های مجازی به تحصیل خود ادامه دهند.

داوطلبان باید همراه با مدارک ذیل ضمن مراجعه حضوری به دانشگاه اقدام به ثبت‌نام در رشته مورد علاقه خویش نمایند:

• اصل شناسنامه  به همراه یک سری فتوکپی از تمام صفحات.
  • اصل کارت ملی و یک فتوکپی از پشت و روی کارت ملی.
  • مدرک معتبر دال بر تعیین وضعیت نظام وظیفه (ویژه داوطلبان مرد).
  • پرداخت شهریه علی الحساب به مبلغ پانصد هزار تومان (5.000.00 ریال) از طریق دستگاه کارت خوان (این شهریه علی الحساب بوده و پس از تایید نهایی ثبت‌نام داوطلب توسط سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان شهریه نیم‌سال اول تحصیلی محاسبه خواهد شد).
  • مدرک پایه تحصیلی شامل دیپلم نظام قدیم و یا پیش‌دانشگاهی نظام جدید و یا کاردانی فنی به همراه یک سری فتوکپی و رسید تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیش‌خوان دولت.
  • شش قطعه عکس ۳×۴
  • مبلغ 22 هزار تومان (220.000 ریال) بابت هزینه ثبت‌نام در سایت سازمان سنجش آموزش کشور.

برای دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام کلیک کنید

برای اطلاعات بیشتر در سایت سازمان سنجش آموزش کشور کلیک کنید

برچسب ها : غیرحضوری, سوابق تحصیلی, کارشناسی, شیعه شناسی, فقه و حقوق اسلامی

سعید

1397/11/04 - 10:08:18

باسلام و عرض ادب،بفرمائید که طلابی که دارای سطح ۲ هستند هم می توانند در این طرح شرکت کنند؟ و آیا این طرح دارای مدرک معتبر از وزارت علوم می باشد یا خیر؟ با تشکر

پاسخ مدیر:

برای کسب اطلاعات در این زمینه با شماره زیر تماس بگیرید:

025328026010 داخلی 103

عزیز صداقت

1397/11/07 - 21:44:43

دانشگاه به لحاظ مجازی بودن خوبه

سید محمد رضا تقی زاده

1397/11/10 - 00:24:56

اینجانب در رشته حقوق اسلامی ثبت نام نمایم

نادرنصرتی مقدم

1397/11/13 - 16:18:30

من از سراوان بلوچستان. می‌خوام شرکت کنم کجا باید مراجعه کنم.من پانزده سال است که شیعه شدم

با سلام

اگر مایل به تحصیل در مقطع کارشناسی هستید، از طریق کنکور سراسری اقدام کنید و یا در فرصتهای اعلامی از سوی سازمان سنجش، بدون شرکت در کنکور، از طریق سایت دانشگاه اقدام کنید.

حسین مهدوی

1397/11/14 - 19:58:38

سلام خدا قوت اینجانب کارشناس ارشد روان نشاسی شخصیت هستم و دانش آموخته روزنامه نگاری آیا شریاط شرکت در کلاس های فقه و حقوق اسلامی را دارم یا خیر؟ سپاس

پاسخ مدیر:

بله شما می توانید مجددا در مقطع کارشناسی تحصیل کنید.

مرتضی مزیکی

1397/11/15 - 02:34:27

با عرض سلام.کسانی مثل من که حتی قادر به پرداخت علی الحساب ثبت نام را ندارند نمیتوانند تحصیل کنند.ممنون راهنمایی کنید.

مصطفی غفاری

1397/11/16 - 11:05:31

بسم الله الرحمن الرحیم با سلام متاسفانه چرا در دانشگاه شما هم دیپلم فنی را تبیض با نظری قرار میدهید این عمل باعث ظلم در حق دیپلمه های فنی می باشد.