تحصیل به صورت غیرحضوری

جذب دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی

دانشگاه ادیان و مذاهب از میان علاقه‌مندان به تحصیل در مقطع کارشناسی، در رشته‌های «شیعه‌شناسی» و «فقه و حقوق اسلامی» دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، علاقه‌مندان به تحصیل در مقطع کارشناسی می‌توانند بدون شرکت در کنکور سراسری و تنها بر اساس سوابق تحصیلی خود از بهمن‌ماه 1397 تحصیل خود در دانشگاه ادیان و مذاهب را آغاز کنند.

دانشگاه ادیان و مذاهب در دو رشته «شیعه‌شناسی» و «فقه و حقوق اسلامی» دانشجو می‌پذیرد. تحصیل در این رشته‌ها به صورت غیرحضوری خواهد بود و دانشجویان می‌توانند با شرکت در کلاس‌های مجازی به تحصیل خود ادامه دهند.

داوطلبان باید همراه با مدارک ذیل ضمن مراجعه حضوری به دانشگاه اقدام به ثبت‌نام در رشته مورد علاقه خویش نمایند:

• اصل شناسنامه  به همراه یک سری فتوکپی از تمام صفحات.
  • اصل کارت ملی و یک فتوکپی از پشت و روی کارت ملی.
  • مدرک معتبر دال بر تعیین وضعیت نظام وظیفه (ویژه داوطلبان مرد).
  • پرداخت شهریه علی الحساب به مبلغ پانصد هزار تومان (5.000.00 ریال) از طریق دستگاه کارت خوان (این شهریه علی الحساب بوده و پس از تایید نهایی ثبت‌نام داوطلب توسط سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان شهریه نیم‌سال اول تحصیلی محاسبه خواهد شد).
  • مدرک پایه تحصیلی شامل دیپلم نظام قدیم و یا پیش‌دانشگاهی نظام جدید و یا کاردانی فنی به همراه یک سری فتوکپی و رسید تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیش‌خوان دولت.
  • شش قطعه عکس ۳×۴
  • مبلغ 22 هزار تومان (220.000 ریال) بابت هزینه ثبت‌نام در سایت سازمان سنجش آموزش کشور.

برای دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام کلیک کنید

برای اطلاعات بیشتر در سایت سازمان سنجش آموزش کشور کلیک کنید