بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه معصومه(س)

تاریخ انتشار:

 

در این مراسمحجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی جایگاه والای حضرت فاطمه معصومه(س) را مورد تأکید قرار دادند و نقش ایشان را در هدایت معنوی جامعه و ترویج ارزش‌های دینی به خوبی تشریح کردند. در ادامه به مهم‌ترین محورهای سخنرانی ایشان اشاره می‌شود که نشان‌دهنده اهمیت این بانوی بزرگوار در تاریخ اسلام و شیعه است و راهنمایی است برای همه ما در مسیر ولایتمداری و تقویت باورهای دینی.


جایگاه حضرت معصومه(س): «کریمه اهل بیت» و مرکزیت معنوی حرم ایشان

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی ابتدا با اشاره به روایات معتبر، حرم مطهر حضرت معصومه(س) را «حرم اهل بیت(ع)» و جایگاهی بسیار مقدس و پر فضیلت دانستند. ایشان گفتند:
«زیارت این بانوی بزرگ، دریچه‌ای است برای رسیدن به نور و روشنایی دل و پیوند وثیق با امامت و ولایت.»
در ادامه، اشاره کردند که توسل‌های آیت‌الله‌مرعشی نجفی، یکی از مراجع بزرگ زمان، برای پیدا کردن جایگاه حضرت زهرا(س) به واسطه حضور و تبرک از حرم حضرت معصومه(س) انجام شده است؛ نشان می‌دهد که این مکان مقدس، در قلب مومنان، جایگاهی بی‌نظیر دارد و راه‌های رسیدن به حق و حقیقت را هموار می‌سازد.

حجت‌الاسلام با ذکر خاطره‌ای از مرحوم آیت‌الله بهجت(ره) که احترام به کفش‌های زائرین در حرم را نمادی از احترام به حریم معنوی می‌دانست، بر لزوم توجه به علامات و کرامات معنوی اینجا تأکید کرد. او همچنین حکایت علامه حسن‌زاده آملی را نقل کرد که چگونه شناخت جانشین الهی باید از طریق پیروی از سیره و اخلاق حضرت معصومه(س) صورت گیرد، زیرا ایشان الگویی کامل و بی‌نظیر در معرفت، عبودیت و ولایت‌مداری هستند.


حضرت معصومه(س) و تبیین قوانین الهی: راهی برای زندگی صحیح و پرمعنا

در محور دوم، سخنران بر اهمیت پیروی کامل از فرامین و دستورات خداوند متعال تأکید کرد. ایشان گفتند:
«سیره عملی حضرت معصومه(س)، نمونه‌ای است از زندگی بر مدار تقوا و اجرای دستورات الهی. نماز، اولین و مهم‌ترین عبادت است که ایشان رعایت آن را سرلوحه زندگی قرار می‌دادند. نماز صبح، صفحه‌ای است روشن از بندگی و تمام زیبایی‌های معنوی در سجده‌های سحرگاهان است که انسان را به حقیقت و معراج روحی می‌رساند.»

حجت‌الاسلام حسینی افزودند:
«سفر ایشان به قم، نماد فداکاری و پایبندی کامل به ولایت امام رضا(ع) و حب و اطلاع از مسئولیت در مسیر حق بود. همان‌گونه که امام حسین(ع) در کربلا با رعایت حریم‌ها و قوانین الهی، مسیر حق را نشان داد، حضرت معصومه(س) نیز چراغ راه هدایت جامعه بودند و نقش الگویی بی‌نظیر در حفظ مسیر صحیح دین داشتند.»


درس‌های کاربردی و راهنمایی برای جامعه امروز 

در بخش پایانی سخنرانی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی با نگاهی عمیق به نیازهای زمان، بر اهمیت تربیت دینی و توجه به منابع اصیل تأکید کرد. وی گفت:
« در دنیای امروز، خطر دریافت معارف دینی از منابع غیرموثق و ناآگاهان بسیار است. باید به عالمان دینی مراجعه کنیم و از آن‌ها راهنمایی و تعلیم بی‌نقص بگیریم. امام خمینی(ره) فرمودند: گوش‌تان به دهان ولی‌فقیه باشد، چون او مظهر اراده امام زمان(عج) است. این کلام، راهنمای ما در پیمودن مسیر صحیح است.»

 

مطالب مشابه