به گزارش روابط عمومی دانشگاه،آیتالله شیخ عیسی قاسم عالم نامآور و مبارز بحرینی در دیدار جمعی از استادان دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به اهمیت رسالت و مأموریت دانشگاه ادیان و مذاهب، دین اسلام و مذهب تشیع را به دلیل اینکه فطری و نورانی است، قادر به پیش رفتن در دنیای امروز دانست، مشروط به آنکه به درستی، فهم و تبلیغ شود. باید اسلام را بیکموکاست و به شیوه جدال احسن و از راه گفتوگو به دنیا معرفی کنید.
وی افزود: برای پایهگذاری حکومت و تمدن اصیل، نیازمند این نوع مطالعات و ارتباطات هستیم. کار شما زیربنایی است و بقیه کارها در قیاس با کار شما روبنایی هستند. بر پایه اخوت اسلامی، متون و دروس خود را به همکیشان خودتان در دیگر کشورها بهویژه در خلیجی که اسلامی است، برسانید تا کارهایتان محدود و محصور در دیوارهای دانشگاهتان باقی نماند. ایران هماینک امالقرای اسلام اصیل است. اگر ایران بتواند در بحث و عمل، اسلام واقعی را در برابر اینهمه نسخههای جعلی معرفی کند، به مهمترین دستاورد حکومت دینی دست یافته است.
آیتالله شیخ عیسی قاسم با اشاره به اوضاع تلخ سیاسی و امنیتیِ بحرین، بیشترین نگرانی را معطوف به ترویج بیدینی و حتی الحاد آشکار و نهان در دانشگاهها و دیگر محیطهای علمی و فرهنگی دانست. بسته شدن چندین نهاد علمی و مذهبیِ بحرین، از جمله جمعیة التوعيه، جمعية العمل الاسلامي، مجلس العلماء و حتى جمعية الرسالة که به طیف شیرازیها وابستهاند، راه را برای ترویج بیدینی در بحرین و به طور گستردهتر در همه کشورهای خلیج باز کرده است.
وی در پایان گفت: امروزه تحت عنوان انرژیزایی، آیینهای شرقی مثل بودا را رواج میدهند. جمعية التجديد هم در پی بسط فرهنگ غربی در قالب نوگرایی است. در منطقه ما، زمانی وهابیت را تعلیم و ترویج میکردند و اینک به جای آن، لیبرالیسم را دارند جایگزین و تبلیغ میکنند. ما باید بیرق اسلام را بلند کنیم. اگر در نظر و اجرا، اسلام واقعی را دنبال کنیم، حتما پیروزی از آنِ ما خواهد بود.
در ابتدای این دیدارحجتالاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائممقام ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن تجلیل از زحمات این عالم انقلابی و مبارز، به ارائه گزارشی از فعالیتهای دانشگاه ادیان و مذاهب پرداخت.
گفتنی است در این جلسه که در یک فضای صمیمی برگزار شد، حجج اسلام دکتر حمیدرضا شریعتمداری، دکتر محمد انصاریپور، سید محمدرضا نواب، دکتر محمدحسن محمدی مظفر به نمایندگی از دیگر حاضران، دیدگاههای خود را درباره جهان اسلام، وضعیت منطقه و جهان تشیع مطرح کردند.