سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور خبر داد؛

اطلاعیه اعلام رشته‌ها و مواد امتحانی آزمون ورودی مقطع كارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1404

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور؛ پذيرش دانشجو براساس قانون «سنجش و پذيرش دانشجو در دوره‌هاي تحصيلات تکميلي در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي» مصوب 1394/12/18مجلس شوراي اسلامي و همچنين آيين‌نامه اجرايي مربوطه و مصوبات شوراي سنجش و پذيرش دانشجو در دوره‌هاي تحصيلات تکميلي و مطابق اين اطلاعيه و شرايط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و پذيرش آزمون مذکور که در زمان ثبت‌نام ( 22 تا 28 مهرماه سال 1403)، توسط اين سازمان منتشر مي‌شود، صورت خواهد گرفت. عناوين رشته‌های امتحاني، گرايش‌ها و ضرايب دروس هر يک از مجموعه‌هاي امتحاني اين آزمون به شرح جدول پيوست است.
نکات مهم:
1- شرايط و ضوابط در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودي مقطع كارشناسي‌ارشد ناپيوسته سال 1404 اطلاع‌رساني خواهد شد.
2- با توجه به امکان اصلاح عناوين رشته‌ها تا زمان شروع ثبت‌نام، ملاک نهايي، اطلاعات درج شده در دفترچه راهنماي ثبت‌نام خواهد بود.
3- آزمون در صبح و عصر روز پنجشنبه به تاريخ 1403/12/02و صبح روز جمعه به تاريخ 1403/12/03برگزار خواهد شد.

برای دریافت مجموعه هاي امتحاني برنامه پذيرش كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1404 اینجا را کلیک کنید.