به همت دانشکده زن و خانواده؛

ابعاد حقوقی و جامعه‌شناختی اعطای تابعیت به فرزندان حاصل از زنان ایرانی بررسی می‌شود

به همت دانشکده زن و خانواده نشست علمی «ابعاد حقوقی و جامعه‌شناختی اعطای تابعیت به فرزندان حاصل از زنان ایرانی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ نشست علمی «ابعاد حقوقی و جامعه‌شناختی اعطای تابعیت به فرزندان حاصل از زنان ایرانی» برگزار می‌شود.

براساس این گزارش در این نشست که به همت دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب و با همکاری انجمن علمی دانشجویی زن و خانواده برگزار خواهد شد،دکتر محمد درویش‌زاده«قاضی پیشین و رئیس پژوهشکده حقوق و قانون ایران» و دکتر بیتا مدنی« دبیر جامعه‌شناسی تفسیری انجمن جامعه‌شناسی» سخنرانی خواهند کرد.

این نشست چهارشنبه 18 مهر 1403 ساعت 14 در سالن شهید بهشتی(ره) دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

گفتنی است دکتر سیده فاطمه هاشمی«مدیر گروه حقوق خصوصی دانشگاه ادیان و مذاهب، وکیل پایه یک دادگستری» دبیری این نشست را به عهده خواهند داشت.